Empties #7

10:31:00

S obzirom na činjenicu da ih jako volite i da je već prošlo neko vrijeme od zadnjeg posta ovakvog tipa, odlučila sam vam natipkati novi. Pa eto, ako želite, pogledajte što ovog mjeseca bacam u smeće!

Dekorativna kozmetika:


Young Derm tekući puder stvarno nema ništa što tražim od pudera... osim spfa i super mirisa. Miriši na kamilice i to mu je jedan jedini plus. Prekrivanje je 0, ne stapa se s kožom, samo glupavo sjedi na njoj, naglašava suhe dijelove, a čak mi se čini i da sam isušuje kožu. Nikad više, palac dolje.

Manhattan tekući puder je izrazito svjetao, no to mu je najmanji problem. Kao i prethodni, naglašava suhe dijelove lica i ne da se blendati. Pokušala sam ga koristiti za posvjetljivanje pretamnih pudera, ali ni to nije funkcioniralo besprijekorno. Stvarno je dobio puno šansi (što se vidi i na količini potrošenog proizvoda), ali nisam bila stvarno zadovoljna s njim.

Maybelline Terra sun bronzer bacam u smeće jer se skroz skamenio i više ga nikako ne mogu koristiti. Bio je prilično dobar jer nije imao šljokice i nije izgledao prenarančasto. Mislim da ipak ne bih ponovila kupnju jer sam našla neke bolje.


Maybelline color tatto u nijansi permanent taupe kupila sam relativno davno i koristila kao sjenilo, ali neko vrijeme kao proizvod za uređivanje obrva. Moram priznati da se na mojim masnim kapcima samostalno nije zadržavao predugo, ali dobro je surađivao s nekim bazama za sjenila. To je još jedan proizvod koji bacam iz razloga što se posušio tj. skamenio. Što se tiče ponavljanja kupovine - već imam novi u drugoj nijansi.

Catrice prime and fine bazu za sjenila jednom sam probala od Nikol te je i sama odlučila kupiti, no čini mi se da su između naših kupovina mijenjali formulu (ili sam samo naletjela na loš primjerak) pa mi moja nikako nije odgovarala. :( Baza za sjenila je jedan proizvod gdje još uvijek nisam našla svoj savršeni brand pa ako imate kakve prijedloge, pišite mi u komentare!

Essence quatro paleta u nijansi To die for bila mi je dugo vrijeme najdraža, a nekad i jedina paleta. Najtamniju nijansu ponekad sam koristila za obrve (što možda i nije bila najbolja ideja, ali kaj sad...). Nedavno je pala i slomio se poklopac (jel se to samo meni uuužasno često događa s Essence proizvodima?!) pa sam je konačno odlučila baciti.

Catrice kremasto sjenilo za koje ne znam nijansu jer je već tako staro kupila sam kad i Essence paleticu iz prošlog odlomka. Često sam ih koristila i voljela zajedno. Oh those memories... Inače sasvim solidno pa me tjera da kupim ova nova iz njihove zadnje kolekcije hehe.


Essence studi nails nadlak je solidan prozirni lak. Jedini je nedostatak duuugo sušenje. Tražim bolji, opet, pišite u komentarima svoje najdraže!

Essie Russian rulet je moj najdraži crveni lak ikad. Nijansa mi je savršena crvena, niu presvijetla, ni pretamna, ni preroza ni prenarančasta. Baš moja! E da, i trajanost i sušenje su isto super.


Garnier regenerator dobila sam u zadnjoj kupljenoj kutiji Garnier Olia boje za kosu. Regenerator čini kosu mekom i sjajnom, baš kako i treba, Nije loš, ali se samostalno kupljen ne isplati.

Balea trend it up sprej za zaštitu od topline nekad sam hypala, ali me to skroz prošlo. Sad mi se čini da mi više odmaže nego pomaže pri stiliziranju kose. Nekako sljepljuje i usmrdi kosu. Evo ne znam kako mi je ikad mogao biti dobar.


Avon sprej za fiksiranje šminke im je bio skroz dobar. Naravno, teško je protiv masne kože, ali stvarno se trudio. Kupila bih ga ponovno, no već imam Essenceov s kojim sam također zadovoljna.

Alverde umivalica s medicinskom glinom je moja naaajomiljenija umivalica ikad. Jako nježna, a djelotvorna. Vječna ljubavnica moje kože. Lijepo očisti kožu i jako je volim. Više informacija možete pročitati u njenoj recenziji. 

Ziaja micelarna voda bila mi je ok, ali ništa posebno. Na tržištu ima i puno boljih micelarnih otopina pa ne bih ponovila kupovinu.


Kamili krema za ruke u travel pakiranju mi je bila super. Savršena za ubacit u torbicu i mackat se po putu. :P
Inače super kvaliteta i diivan miris kamilice.

Balea krema za ruke beautiful berries sve je osvajala svojim mirisom, pa tako i mene. Iako nije bila previše hidratizirajuća, voljela sam je koristiti, najviše kad mi ruke nisu trebale baš izrazitu njegu. Sve u svemu, za tu cijenu je super!

Alverde krema za samotamnjenje bila je moj prvi kupljeni proizvod za samotamnjenje i laaagani fail. Iako sam u početku vjerovala da moj faux taint izgleda sasvim solidno (i zbog toga pretrpjela grozan miris ovog proizvoda, čekanje da se upije i mrlje na odječi..), tek sam kasnije primjetila kako sam narančasta i musava (!) bila svo to vrijeme. #facepalm #firstworldproblems

Balea sensitive dezodorans sam kupila jednom prilikom kad nisam imala vremena za predugo biranje. Uzela sam ovaj čisto jer sam znala da mi neće biti žao tih par kuna. Možda je ok nekome tko se znoji minimalno, ali meni miris traje kratko, a onda me usmrdi. Koliko para, toliko muzike.

Tutti completti - to je sve od mene za danas!

Jeste li isprobali neke od ovih proizvoda?
Koji su vaši dojmovi?


Čitamo se u sljedećem postu 
Melani

You Might Also Like

2 komentari

  1. Essence quatro sjenila i baš upravo ta koja bacaš sam i ja jako često koristila kad su izašla njanse su bile predivne... mislim da ju još imam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam je kod jos puuno cura! Neko je vrijeme bas bila jako popularna haha. :D

      Izbriši

Subscribe