BornPrettyStore haul + recenzije

16:27:00


Vjerujem da ste već prije negdje čitale o online trgovini BornPrettyStore, naročito na blogovima o noktima, jer imaju odličnu ponudu pribora za uljepšavanje noktiju. Nedavno su me kontaktirali za suradnju i dali mi da odaberem proizvode u vrijednosti od 10$, uz zamolbu da napišem iskrenu recenziju o njima. Iz njihove ponude odabrala sam tekući ruž, umjetne trepavice te ljepilo za iste. Kako su mi se ovi proizvodi svidjeli pročitajte u nastavku.

Tekući ruž, nijansa 11 - http://bit.ly/1FVI3oa



Iako sam isprva htjela isprobati MeNow tekuće ruževe, mislila sam si da su ovi možda zbog nešto više cijene (3,13$) i efektnijeg pakiranja nešto kvalitetniji, ali sam se malo zeznula... Pakiranje je ustvari jedina dobra stvar na ovom proizvodu i to najviše zato jer neodoljivo podsjeća na Sailor Moon magic wand - link.  Tekući ruž je blago rečeno katastrofa. Ne da se ravnomjerno nanijeti, a kad se suši, peče na usnama.  Boja je također malo preluda za moj ukus, ali mislim da bi to preživjela da je ruž nešto bolje kvalitete. Ja sam nanijela nekih 3 sloja kako bih dobila potpuno prekrivenost, no ruž je postao užasno flekav, a da ne govorim o tome kako mu treba 100 godina da se osuši. Iskreno vam savjetujem da ne isprobavate ovaj proizvod.




Ljepilo za umjetne trepavice http://bit.ly/29AFpvn

Ovo sam ljepilo naručila jer sam mislila da će činjenica da je crno poboljšati izgled samih trepavica i bolje ih stopiti s eyelinerom. Bila sam u pravu, ali sam mu ipak našla jednu zamjerku. Naime, ono dobro izgleda kad trepavice nosite, no nakon skidanja istih, ostaju komadići ljepila koje možete skinuti samo uljnim odstranjivačem šminke. Dobra je strana proizvoda aplikator. Radi se o tankom kistiću koji omogućava precizno nanošenje male količine ljepila, čak i kad vam se trepavice odlijepe dok ste ih već stavili na oči. Samo ljepilo funkcionira solidno, zalijepi trepavice i drži ih dok ih ne skinete,a to je bit, zar ne? Cijena je nešto viša (4,36$) s obzirom na porijeklo proizvoda i nisam sigurna bih li ga po toj cijeni sama kupila, s obzirom da koristim duo ljepilo koje obožavam, a čak je jeftinije od ovog proizvoda.



Umjetne trepavicehttp://bit.ly/1GsxX3N

Pošto nemam puno iskustva s umjetnim trepavicama, mislila sam da je ovo odlična prilika za isprobavanje. Kad su napokon stigle, neugodno sam se iznenadila. Iako je pakiranje slatko, same trepavice izgledaju prilično neuredno. Čak ni par pojedinih trepavica nije simetričan (dlačice su različitih duljina?!). Nanošenje isto nije prošlo bez problema, ali uzmite u obzir da sam početnica pa bi se to moglo dogoditi i s drugim trepavicama. Moram reći da nisu teške kad ih stavite na kapke, ali mene lagano bockaju. Kao i kod prethodonog proizvoda, mislim da bolje trepavice možete naći na stranicama poput ebaya ili aliexpressa. Tamo su cijene niže, a kvaliteta bolja (barem kod većine proizvoda).




Mene ovi proizvodi najiskrenije nisu nešto posebno oduševili. Trepavice i ljepilo za iste su solidni, ali ništa posebno, a ruž ne bih preporučila ni najgoroj neprijateljici. Vjerujem da inače na stranici imaju i boljih proizvoda, ali ja sam izgleda odabrala baš loše primjerke. Ako se usprkos tome odlučite naručiti nešto iz ove online trgovine, bilo bi mi drago kad bi iskoristile promo kod koji sam dobila od njih, a uz koji dobivate 10% popusta - KOLT10. Također, imaju i besplatan shipping diljem svijeta tako da ne morate brinuti o tome.

Jeste li isprobale išta od ovih proizvoda?
Koje su vaše omiljene online trgovine?

***PR proizvodi***

Do čitanja, Nikol

You Might Also Like

8 komentari

  1. wow, boja ruža je luda *-*, ali kad vidim efekt- koma :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Al stvarno užasno izgleda, ja sam se neugodno iznenadila xD

      Izbriši
  2. Uf, ovi proizvodi su blago rečeno koma haha pogotovo ruž i trepavice, stvarno su preumjetne i preplastične. :( Šteta para.
    Ako želiš kupiti dobre trepavice za vježbanje pogledaj ove na ebayu - http://goo.gl/QrsFtk
    Također, pogledaj Aurino ljepilo koje košta nekih 35kn, nećeš imati nikakvih problema sa stavljanjem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Al stvarno su užasni, baš mi je teško bilo pisati takve recenzije, s obzirom na to da sam dobila proizvode i sad ne mogu ništa lijepo reći o njima :/ Hvala ti na savjetima, pogledat ću obavezno. ;)

      Izbriši
  3. Boja ruža je stvarno lijepa, ja bi je se čak usudila nositi, al što je ovo, kakav efekt ima. Šteta proizvoda. Ne volim kupovati neke stvari preko online kupovine, bar ne na slijepo. Al eto, ipak se uvijek nađe nešto u košarici.. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma stvarno je katastrofa. xD Ja sam isto ispočetka imala određenu odbojnost prema online kupovini, ali mi nije žao dati par dolara tek toliko da isprobam neki proizvod. Obožavam taj efekt iznenađenja dok očekujem neki paketić. :D

      Izbriši
  4. Ja inace ne volim da narucujem sminku online. Ali ono sto i narucim to su vecinom paletice koje su odlicne kvalitete i zadovoljna sam! Nisam ni ja nikad nosila umjetne trepavice i sigurno bi se namucila kao i ti, mada meni dobro izgledaju .. slatko pakovanje!

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro je dok tako znaš pogoditi dobru šminku. :D Mislim da je to uvijek djelom i stvar sreće. :P

      Izbriši

Subscribe