Rimmel STAY MATTE puder u kamenu

20:17:00

Rimmel Stay Matte puder u kamenu

Prije nekih 2-3 tjedna sam potrošila svoj voljeni Essence all about matt puder u kamenu, odlučila sam se da je vrijeme da se malo odmorim od njega i da isprobam nešto drugo. Kako je prije par mjeseci Rimmel stigao u dm prodavaonice, odlučila sam se za njihov STAY MATTE puder u kamenu, o kojem sam pročitala mnogo dobrih stvari. Kako mi se svidio, pročitajte u nastavku.

Da odmah nastavimo u ovom tonu usporedbe, iako na prvu Rimmel djeluje gotovo duplo skuplje od Essence pudera (Rimmel - oko 45 kuna, Essence - oko 25 kuna), zapravo ga ima gotovo i duplo više (Rimmel - 14 g, Essence - 8 g), tako da je razlika u cijeni zapravo minimalna. Pakiranje mi je kod Essenca bolje, iako se s vremenom dosta istroši, kako će to biti kod Rimmel pudera ne znam još, ali mi je njihovo pakiranje na prvu dosta nezgrapno ( a la Max Factorov Creme Puff).

Rimmel Stay Matte puder u kamenu

Postoji sveukupno 6 nijansi ovog pudera, ali kada sam ga ja kupovala u drogeriji su bile samo 3, (03,04 i 05) pa sam se odlučila za "03 Peach glow" koja mi je djelovala najsvjetlije i najsličnije mom tonu kože. Ipak, ne čini mi se da puder mijenja boju podloge, to jest, da ju posvjetljuje ili potamnjuje. Tekstura je prilično fina, čak mi se čini da je nekako "vlažnija" od Essence pudera, koji pod prstima djeluje dosta suho. Miris je relativno jak, puderast (najbolje da pomirišite u drogeriji) i nestaje nakon nanošenja, tako da nemam problema s tim.

Rimmel Stay Matte puder u kamenu

E sad, djelovanje! Iz Rimella obećaju "do 5 sati prirodne kontrole sjaja s prirodnim mineralima" i ja se slažem. Ovisno o uvjetima, treba mi ono 4-5 sati da sjaj probije kroz puder, i to na T-zoni (imam mješovitu kožu). Ali, čak i dok se to dogodi, ne izgledam užasno masno, kao kad ne nosim puder u kamenu, već mi se čini da ovaj puder djelomično upije tu masnoću (ako to ima smisla, haha). Navode i da umanjuje vidljivost pora, no mislim da to svaki puder u kamenu radi - mat pore izgledaju manje od masnih pora. Kod nanošenja izgleda vrlo prirodno, nimalo cakey, čak i ako ga nanesete u par slojeva (no, ne treba pretjerivati!).

Swatch nijanse "03 Peach Glow"
Rimmel Stay Matte puder u kamenu swatch

Sastav:
Rimmel Stay Matte puder u kamenu ingredients


Krajnji zaključak? Ovaj puder mi se jako svidio, sviđa mi se kako prirodno izgleda na licu i što tako lijepo kontrolira sjaj. Definitivno ću ga ponovo kupiti, a preporučam i vama da ga isprobate!

Gdje kupiti?
Rimmel Stay Matte - notino.hr
Rimmel Stay Matte - lijepa.hr
DM trgovine

Jeste li isprobale ovaj ili neki drugi Rimmel proizvod?
Kako su vam se svidjeli?


Do čitanja, Nikol

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ja sam tek počela trošiti svoj Essence all about matt, al' čim ga potrošim kupujem ovaj od Rimmela :) Btw sviđa mi se dizajn ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga svakako preporučam :D Hvala! ;)

      Izbriši
  2. Ovaj puder sam si vec dugo zapikala cim potrosim essence all about matt. Drago mi je procitati pozitivnu recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ga mogu preporučiti, meni baš odgovara :)

      Izbriši
  3. Ja još uvijek trošim Max Factorov i čini mi se da ga za života nebum potrošila. :D Super mi je reljef na ovom. :) Lijep mi je dizajn i sviđa mi se kombinacija boja, ali bi ti preporučila da si posložiš širine jer su ti fotke prevelike u odnosu na dizajn, nemoj zamjerit, dobornamjeran savjet. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E taj još nisam probala, a baš je kultni kolko mi se čini. :D Da i meni je baš ekstra, nekako rojalan hehe. ;) A štio se dizajna tiče, ono što si vjerojatno vidjela je neka jednostavna verzija koju sam skroz slučajno postavila popodne hahha, ovo je zapravo novi dizajn :D

      Izbriši
  4. ovaj puder stalno pikiram i nikako da ga kupim.no cini mi se ipak da je dosta rozi, a ja sam zutog podtona...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam žutog podtona i vjeruj mi, na licu je apsolutno proziran ;)

      Izbriši

Subscribe