Maybelline BROW satin olovka za obrve

17:42:00

Maybelline BROW satin olovka za obrve

U favoritima za veljaču sam vam pisala o svojoj omiljenoj olovci za obrve, a mislim da je stvarno dovoljno dobra da dobije zasebnu recenziju. Radi se o Maybelline BROWsatin olovci za obrve.

Ja sam za sebe odabrala nijansu Dark Brown, a u asortimanu ukupno možete pronaći 3 nijanse: Dark Blonde, Medium Brown i Dark Brown. Iako je moja kosa relativno svjetla, odabrala sam ovu nijansu jer je jedina hladnog podtona, što je u skladu s mojom kosom.

Ovo zapravo nije samo olovka za obrve, već s jedne strane ima olovku, a s druge nešto poput sjenila u spužvici, za jedan lijepi soft look. A zapravo, vidjet ćete na slikama.

Maybelline BROW satin olovka za obrve

Maybelline BROW satin olovka za obrve

Kod otvaranja pripazite, jer se strana s olovkom (crni poklopac) normalno otvara, dok je kod strane sa sjenilom (poklopac u boji) poklopac na odvrtanje. Mene je to u početku dosta zbunilo, no s vremenom sam se privikla hahaha. Iako se čini da olovke ima malo, mislim da će jako dugo trajati, jer nije ni premekana da bi se brzo trošila, ni pretvrda da se jedva vidi kad ju nanesete. Za sjenilo ne znam točno koliko dugo bi moglo trajati, no sviđa mi se kako funkcionira, ovim aplikatorom je stvarno lako upravljati.

Maybelline BROW satin olovka za obrve

SWATCHEVI:

Maybelline BROW satin olovka za obrve swatch

Maybelline BROW satin olovka za obrve

Meni je ovaj proizvod stvarno odličan, jer sam ujutro s obrvama gotova za svega 2 minute. Nema gnjavaže s posebnom olovkom, sjenilom, pa kist za sjenilo... Samo okrenete olovku! Naravno, ako preferirate ekstremno naglašene obrve, ovo sigurno nije proizvod za vas. Više je za neki lagani, everyday look. Ovu olovku možete nabaviti na svim mjestima koja drže Maybelline kozmetiku i to po cijeni od nekih 30ak kuna.

Meni je ovaj proizvod revolucionaran i jako mi je olakšao svakodnevnu rutinu šminkanja, a nadam se da će se svidjeti i vama. :)

Gdje kupiti?
dm, Bipa, Müller
Maybelline Brow Satin - notino.hr

Koji je vaš omiljeni proizvod za obrve?
Jeste li isprobale ovu olovku?

Čitamo se, Nikol :*


You Might Also Like

14 komentari

  1. Imam dark brown... I to mi je otkrivenje, ne zelim niti mi treba ikoji Dr.proizvoda.koristim ju nekih 5mj vec. Nemam veliki problem s obrvama tako da koristim samo cetkicu sa sjenilom I za minutu popunim tj oblikujem obrve, a ako igdje pogrijesim ,lako je ispraviti. Moj top proizvod.preporucam!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači isti dojmovi, meni se isto jako dopala. :D

      Izbriši
  2. imam je vec neko vrijeme i nismo se usrecile. Mozda je jedan od onih proizvoda koji mi se tek naknadno dopadnu. Trenutno se najbolje snalazim sa essence sjenilom za obrve

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valjda ovisi i o navikama i očekivanjima koja imamo od proizvoda. :)

      Izbriši
  3. Jako mi se dopada, volela bih ga isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Izvrstan proizvod za uređivanje obrva, samo što se brzo troši -.- Neko jutro sam ostala u šoku kad sam primetila da onaj vrtuljak ne izvlači olovku van :O haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto super, makar se meni čini da ga ne trošim brzo, ne znam. :D

      Izbriši
    2. Sačekaj, videćeš o čemu ti pričam :D haha Tako se i meni učinilo. Ali je odlična olovka i ide na popis za narednu kupovinu <3

      Izbriši
    3. A onda ništa, hvala na upozorenju. ;)

      Izbriši
  5. Baš sam neki dan gledala ovaj proizvod i nisam na kraju kupila. Sad si me definitivno uvjerila da kupim ♥

    http://mybeautyempire.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Obrve ti super izgledaju! Bolje tamnija nego toplija nijansa:) Vec vise od godinu dana koristim anastasia pomadu i iako ju volim, osusila se i dobro bi mi doslo protresti rutinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komplimentu! ;) I slažem se, definitivno je bolje da su malo tamnije nego tople. :D Svakako mogu preporučiti ovaj proizvod, meni je skroz promjenio rutinu popunjavanja obrva. :D

      Izbriši

Subscribe