Wet'n'Wild Floral Values paleta sjenila + LOTD

18:01:00


Ako nas pratite na facebooku i/ili instagramu onda ste vjerojatno vidjele da smo nedavno dobile PR proizvode od Wet'n'wilda. Na facebooku ste napisale da vas najviše zanima recenzija palete, koju sam vam pipremila za danas.

Ovo nije moja prva Wet'n'wild paleta, prije nekih godinu dana sam recenzirala i njihovu "Art in the Streets" paletu, pa ako vas zanima - link. Ova paleta je zapravo iste vrste, ali su boje drugačije. Čim sam ju vidjela znala sam da će mi dobro stajati, jer je opće poznato da se ljubičaste nijanse i zelene oči vole. :D



Kao i sve Wet'n'wild palete i općenito svi njihovi proizvodi, i ova paleta ima "seal" koji vam osigurava da ste vi prva osoba koja koristi proizvod. Ambalaža je također karakteristična za ovaj brand - kombinacija prozirne i crne plastike, ništa naročito.

Sjenila su prilično kremasta i minimalno se truse, a nijanse su odlično iskombinirane i dovoljne za jedan kompletni look. Sviđa mi se što je na sjenilima otisnuta njihova namjena, tj. za koje područje oka bi ih trebalo koristiti, no ne dajte da vas to ograničava. :) Nemam nekih velikih zamjerki. Lijepo se nanose, lijepo se blendaju i odlično izgledaju na očima. Nisam primijetila da gube na intenzitetu, ali nisam nešto mjerodavna jer ja sjenila ionako koristim samo s bazom.

Slijede swatchevi i look



Kao što vidite na swatchevima, samo je jedno sjenilo shimmerasto, iako u paleti izgleda kao da i ova tamno plava nijansa sadrži shimmer, on se nekako izgubi prilikom aplikacije. Look sam napravila prema njihovim uputstvima i prilično sam zadovoljna krajnjim rezultatom. 

Ove su palete inače dostupne u odabranim dm prodavaonicama, i to po cijeni od oko 50 kuna, što se po meni definitivno isplati. Ako volite koristiti ljubičaste nijanse na očima, ova paleta je definitivno must have! :D




***PR PROIZVOD***

Jeste li isprobale koju Wet'n'wild paletu?
Ako jeste, koja vam je najdraža?

Čitamo se, Nikol :*

You Might Also Like

8 komentari

  1. Paletica je predivna, kao i makeup look. Bas mi se dopada! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je, jedna od ljepših paleta koje imam. :D

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. I meni, baš su odlično iskombinirane! :D

      Izbriši
  3. Predivna si na ovim fotkama i look je odličan. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno2/28/2016

    Odlicno si nasminkala oci. Iako sam ljubitelj nude i zemljastih tonova, mnogo mi se dopada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :D I ja inace preferiram nude nijanse, s vremena na vrijeme volim eksperimentirati s drugim bojama. :)

      Izbriši

Subscribe