Maybelline LASH Sensational maskara

20:33:00


Lash sensational maskara
Iako sam vjerna ovoj maskari već gotovo godinu dana, ona još nije dobila svoju recenziju na blogu, no danas ćemo ispraviti tu veliku nepravdu! Pa da ne duuljim, krenimo s recenzijom!

Ovu sam maskaru prvi put isprobala nakon što smo ju dobili u goodie bagu na prošlogodišnjem Beauty Blog Dayu i osvojila me na prvo nanošenje  - lijepo razdvoji i produlji trepavice, te im daje dodatni volumen. Ipak, mislim da je fokus maskare više na produljivanju trepavica, nego na volumenu, on dolazi tek nakon više slojeva.

lash sensational brush

lash sensational brush

Posebnost ove maskare je njezina četkica, koja je gumena i zakrivljena, te idealno prilagođena obliku  oka. Baš zbog svog posebnog oblika odlično uvija trepavice i one se ne spuštaju do kraja dana. Maskara se ne trusi, tako da nema straha da ćete izgledati poput pande nakon par sati. Ono što meni pomalo smeta je činjenica da se, iako nije vodootporna, prilično teško skida s očiju. Sama micelarna meni nije dovoljna, već je za skidanje definitivno potreban uljni odstranjivač šminke.



.

Evo kao što vidite na slikama, maskara stvarno odlično produljuje trepavice i oboji ih u jednu duboku crnu boju. Ja osobno ne bih stavljala više od 2 sloja, kod trećeg se već počnu lagano lijepiti, a ja nisam neki obožavateljica spider lashes looka. Što se tiče nekih tehničkih podataka, maskara dolazi u pakiranju od 9,5 ml koje morate potrošiti u roku od 6 mjeseci. Možete ju nabaviti na svim mjestima koja drže Maybelline kozmetiku, a cijena joj je 79 kuna, i mislim da ju je najbolje kupovati na onim BIPA i Kozmo akcijama s 30 % popusta na kozmetiku. 

Mene je ova maskara oborila s nogu, dobila sam puno komplimenata za trepavice kada sam ju nosila i definitivno vam preporučam da ju probate, ako još niste! :D

Jeste li isprobale ovu maskaru?
Koja je trenutno vaša najdraža maskara?






You Might Also Like

2 komentari

Subscribe