Catrice Multi Matt Blush

19:14:00


Danas imate priliku čitati o jednom proizvodu koji smo dobile na recenziju od Catricea, a radi se Multi Matt rumenilu. Proizvode smo dobile još u rujnu, tako da sam definitivno imala dovoljno vremena da izgradim neki dojam o ovom rumenilu. Čak štoviše, u trenutak pisanja ove recenzije, uzorak na rumenilu je već lagano nestao, a to već  nešto znači. ;)


No krenimo mi s recenzijom! Ovu rumenilo je inače dostupno u dvije nijanse, ovo je 010 Love, Rosie!. Nikad prije nisam isprobala ni jedno Catrice rumenilo (guilty!) tako da nisam znala što očekivati... 
Ovdje se zapravo radi o rumenilu koje se sastoji od 4 boje, koje onda miješanjem tvore jednu lijepu, suptilnu ružičastu nijansu. Ako mene pitate, nemoguće je koristiti bilo koju od ovih nijansi posebno, osim ako se dobro potrudite, jer su linije jednostavno pretanke za bilo koji kist za rumenila. 
Pakiranje je klasično Catrice: jednostavna, prozirna plastika. Meni se sviđa. :) Inače, cijena ovog rumenila je 31,90 kuna.



Rumenilo odlikuje i predivan reljef, mnogo slova C (Catrice, jel) ulančanih na neki poseban način. Meni se jako sviđa i čini mi se kao fora dodatak, iako izblijedi s vremenom. Iako su ga u Catriceu deklarirali kao mat rumenilo, ova najsvjetlija nijansa ima nešto malo šljokica, no ništa što je vidljivo na obrazima ili ako baš pažljivo ne gledate. Koliko ga točno ima vam na žalost ne mogu reći, jer količina nije navedena na pakiranju. Ipak, vjerujem da će trajati jedno vrijeme jer pan izgleda prilično duboko. :D



Evo i sastava ako nekoga zanima. :) Meni se ovo rumenilo dopalo na prvu, jer nije pretjerano pigmentirano, već točno onoliko koliko vam je potrebno da ne morate otresati kist prije nanošenja, a da opet dovoljno da ga ne morate 10 puta nanositi da bi se uopće primjetilo na obrazima. Odlično je za svaki dan jer nije pretjerano napadno, a opet obrazima daje određenu dozu svježine. Meni traje sve do skidanja make-upa, no mislim da je to prilično individualno.



Ovo je swatch svake boje posebno, jer nijansu koja se dobije kada ih pomiješate jednostavno nisam mogla uloviti fotoaparatom... Uglavnom, kada ih pomiješate dobijete neku nijansu između 2. i 3. nijanse, što je i nekako logično jer su te boje veće nego druge dvije.

Zaključak:
Mene je ovo rumenilo oborilo s nogu. :D Obožavam lakoću nanošenja i blendanja, a trajnosti da ne govorim. Zbog njega puno,puno češće nosim rumenilo na obrazima jer ne moram brinuti o tome da ću izgledati poput klauna ako nisam posebno oprezna kod nanošenja. Po mom mišljenju, ovo je svakako must-have proizvod i za početnice, i za one koji su već dulje u svijetu make-upa!

Jeste li isprobale ovo rumenilo?
Kako vam se dopalo?
Imate li neke druge nijanse Catrice rumenila za preporučiti?

***PR proizvod***

Do čitanja, 
Nikol

You Might Also Like

12 komentari

  1. Dopada mi se jer ima više boja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno rumenilo, bas mi se dopada kako izgleda! Ja ne mogu da prezalim sto nemamo Catrice u Srbiji, a tako bih volela da isprobam njihove proizvode! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno je jako lijepo. :D Ajoooj, nadam se da će uskoro stići i do vas, stvarno imaju hrpu proizvoda koje vrijedi isprobati. ;) <3

      Izbriši
  3. Predivno pakiranje :) Jako mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti, stvarno je posebno :D

      Izbriši
  4. Nisam isprobala, al izgleda lijepo. Vjerujem da na tvoju put odlično ide i da ti jako lijepo stoji. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno je krasno. :D Ma vjerujem da svima stoji, dosta je univerzalna nijansa :D

      Izbriši
  5. Jao, koliko je lepo! <3

    OdgovoriIzbriši

Subscribe