Max Factor Masterpiece MAX maskara

16:19:00

 

Ako ste čitale članak o Glossyboxu za svibanj 2015., mogle ste vidjeti da se među proizvodima našla i ova maskara. Kako mi se dopala, pročitajte u nastavku.


 Ovo je moja prva MF maskara! Kako nemam nekih problema s trepavicama - prirodno su uvijene, dugačke i crne, nekako nemam naviku investirati u maskaru, jer i jeftinije markare, tipa Essence, na mojim trepavicama rade prilično dobar posao. Ipak, ovu maskaru sam koristila otkako sam ju dobila, i iako imam i drugih maskara u ladici, nisam uopće osjećala potrebu da ih koristim.  Cijena maskare je 85 kuna, a možete ju kupiti u većini drogerija koje drže Max Factor kozmetiku. Za tu količinu dobijete 7,2 ml maskare, što je ono, neka normalna količina za maskare. Pakiranje je prilično elegantno, kombinacija crne i zlatne i mislim da izgleda prilično skupocjeno. Meni se osobno više sviđa od starog pakiranja ove maskare (link).



Četkica je gumena, kakvu ja osobno preferiram, iako ne izbjegavam maskare s "dlakavim" četkicama. Prosječne je veličine, lijepo obuhvati sve trepavice i lako je baratati s njom. Prema Max Factoru, četkica je napravljena od posebnih IFX vlakana, koja olakšavaju nanošenje i osiguravaju "4x veći volumen od golih trepavica". Također, službena je maskara Fashion Weeka u Milanu (e ovo nisam znala).

SASTOJCI:
"Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Lecithin, Propylene Carbonate, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth-12 Sulfate, Propylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, EDTA, [+/- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499]"

Ne trusi se i ne razmazuje, te ne gubi na intenzitetu. Nije vodootporna, tako da, ako mislite plakati ili se kupati s maskarom, radije uzmite neku drugu, jer ćete inače izgledati poput pande.

No, da ne ostane samo na riječima, evo slika.




S prvim slojem dobivate lijepe, podignute trepavice za svaki dan, dok sva sloja kod mene uzrokuju lagano sljepljivanje trepavica, doduše, ako oprezno rukujete maskarom, možete dobiti nevjerojatan izgled, baš poput umjetnih trepavica.

Ovdje se radi o jednoj odličnoj maskari i definitivno vam je mogu preporučiti. :)


Jeste li isprobale ovu maskaru?
Kako vam se svidjela?


Do čitanja,

You Might Also Like

4 komentari

  1. Nisam isprobala ovu maskaru, al čini se dobrom. :) Sviđa mi se četkica i ja više preferiram gumene, od onih standardnih četkica. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno ju mogu preporučiti. ;)
      I meni su gumene nekako draže, iako zapravo nemam neki pravi razlog. :P

      Izbriši
  2. Ni ja nisam isprobala ovu maskaru, možda bih trebala ;) ali definitivno najdraža maskara mi je MF False lash effect, imam oke trepavice, duge, tamne, ali ona stvarno napravi neki wow efekt :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se isplati probati, fakat je odlična maskara. :D False Lash effect nisam još isprobala, ali sam za MF maskare čula samo riječi hvale, tako da vjerujem da će i ona s vremenom doći na red. ;)

      Izbriši

Subscribe