Wet'n'wild MegaSlicks sjajilo za usne

16:41:00


Iskreno, inače nisam baš neki fan sjajila za usne - ljepljiva su i brzo nestanu s usana. Ipak, s vremena na vrijeme se odvažim i stavim sjajilo, umjesto ruža za usne (ili na njega). Danas vam donosim recenziju Wet'n'wild MegaSlicks sjajila za usne, koje je nedavno postalo dio moje skromne kolekcije sjajila za usne.



Pa, krenimo redom! Pakiranje sjajila nije ništa posebno, proziran donji dio, tako da uvijek vidite koliko vam je proizvoda još ostalo i srebrni "poklopac". Ništa posebno, ništa luksuzno, no za cijenu od 22,90 kuna i ne očekujem neko WOW pakiranje.

Aplikator je klasičan spužvasti, nešto manji pa samim time i precizniji, što se meni osobno sviđa.


Kad sam prvi put vidjela ovo sjajilo, prvo što sam pomislila bilo je "Wow, koja boja!", ali ništa od toga. Nijansa koju sam dobila, pod nazivom "Cotton Candy", apsoluno nije pigmentirana. Na mojim usnama sjajilo je praktički prozirno. Unatoč tome, sviđa mi se kako izgleda na usnama; moje su usne prirodno prilično pigmentirane, a uz malo dodatnog sjaja izgledaju odlično. Tekstura sjajila uopće nije ljepljiva, usudila bih se čak reći da ga je totalno ugodno nositi. Na usnama ne traje dugo, no to je neki standard za sjajila, tako da meni to ne predstavlja neku veliku mau.

Swatchevi


Sve u svemu, ako tražite prozirno sjajilo ugodne teksture, od srca vam mogu preporučiti ovo sjajilo. Dostupno je u odabranim dm prodavaonicama. Ako pak želite nešto pigmentiranije sjajilo, isptobajte Max Factor Color Elixir sjajila ili pak Catrice tekuće ruževe iz nove kolekcije.

Nosite li sjajila za usne?
Koji su vaši favotiri?


***PR UZORAK***


Do čitanja,

You Might Also Like

4 komentari

  1. Anonimno9/17/2015

    Ja volimm prozirna i najčešće ih stavljam preko ruža, a nosim ih i samostalno jer vizualno povećaju usne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je ovo definitivno sjajilo za tebe :D

      Izbriši
  2. kod mene se boja isto ne rimjetiosim u pakovanju i na kistiću. fino miriše, ne ljepi usne, ali nista posebno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pravu si, ja isto nisam naročito oduševljena, ali eto, jedno prosječno sjajilo: )

      Izbriši

Subscribe