Wet'n'wild MegaLast ruž

10:10:00


Danas sam vam pripremila recenziju Wet'n'wild Megalast ruža koji sam prije nekoliko tjedana dobila u paketiću koji su mi poslali. Pa krenimo!

Ruž dolazi u jednostavnom, plastičnom pakiranju, s prozornim poklopcem, tako da uvijek možete vidjeti koju nijansu uzimate. Meni se osobno baš i ne sviđa, i mislim da je prilično nepraktično što ruž ovako "strši" iz pakiranja, jer uvijek dok stavljate poklopac morate pripaziti da ne oštetite ruž. Pakiranje nije naročito čvrsto, ali se poklopac neće otvarati ako ruž nosite u torbici.


Ono što mi se posebno sviđa kod svih Wet'n'wild proizvoda da dolaze zaštićeni plastičnom folijom, tako da možete biti 100% sigurni da nitko prije vas nije dirao proizvod. Meni osobno je to jako važno, stvarno se nekad znam iznervirati dok kupim proizvod i onda doma vidim da ga je netko već "okaljao". Srećom, s ovim ružem to se ne može dogoditi. :)



Na recenziju sam dobila novu nijansu ruža pod nazivom E906D Wine Room. Radi se o jednoj lijepoj zagasitoj crvenoj boji, s laganim primjesama ružičaste i ljubičaste, rekla bih. Stvarno mi je teško opisati nijansu, ali dosta je  vjerno prikazana na swatchevima. Tekstura ruža je nešto između mat i kremaste, i bez problema će izdržati piće i brbljanje, s time da se s vremenom skine s sredine usana. Hranu neće preživjeti, iako mu  to ne zamjeram previše. Ne sviđa mi se činjenica što ga po nanošenju osjećam na usnama, ali to s vremenom prestane. Inače se vrlo lako nanosi i izrazito je pigmentiran.

Swatchevi


Mislim da se ovdje radi o jednom dobrom i prilično kvalitetnom ružu, posebno za tu cijenu. Sviđa mi se što nijansa nije neka "in your face" crvena, već jedna ovako malo hladnija nijansa. Ako želite nabaviti svoj primjerak Wet'n'wild MegaLast ruža, možete to učiniti u odabranim dm prodavaonicama po cijeni od 22,90 kuna. Meni se osobno ovaj ruž prilično svidio i rado ga nosim.

P.S. Swatcheve nijansi "Spiked with rum" i "Ravin' Rasin" možete pronaći ovdje. ;)


Koji su vaši omiljene nijanse Wet'n'wild MegaLast ruževa?

***PR PROIZVOD***

Čitamo se,






You Might Also Like

12 komentari

  1. Jako mi se sviđa nijansa :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepa nijansa, a meni je definitivno najdraža Sugar Plum Fairy, savršena jesenska :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem see skroz, i da, hvala na prijedlogu, definitivno imam u planu uzeti još koju nijansu. ;)

      Izbriši
  3. Cherry Bomb i dalje najdraza, morat ću isprobati i neke blaže nijanse, a s obzirom na cijenu, nije mi zao ako pogrijesim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, i ja ću svakako isprobati još neke nijanse ;)

      Izbriši
  4. Anonimno9/18/2015

    baš je lijepa, opet nekako posebna crvena :D
    lijepo ti stoji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, baš je posebna :D
      Havala ti :*

      Izbriši
  5. Nikak da si nabavim nešto od W'n'w, a pošto svi hvale njihove ruževe, mislim da je krajnje vrijeme da ispravim to.... jako lijepa nijansa, izgleda krasno na tvojim usnama. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E ruževe definitivno moraš imati, i ja već imam u planu nabavu još nekih nijansi. :D
      Hvala ti, i meni se prilično dopada. :))

      Izbriši

Subscribe