Catrice Shine Appeal tekući ruževi

12:09:00



Još prije nekih dva mjeseca sam se prvi put susrela sa ovim ruževima. Bila sam još u Grazu, predala sam ispite koje sam mislila predati, pa sam se odlučila počastiti nekom sitnicom. Na moju sreću, Bipa je baš u to vrijeme imala 30% popusta na dekorativu. Jej! Ovi su mi se tekući ruževi odmah učinili zanimljivima, boje su stvarno bile divne, a pakiranje zavodljivo, baš privlači na kupnju. No, nije bilo testera pa sam se dovumila... Ipak, na kraju sam uzela nijansu "060 Marry Berry" i nadala se najboljem. Usput, redovna cijena ovih ruževa je 31.90 kuna.


Došla sam doma i jednostavno sam odmah MORALA isprobati ovo čudo. :D Na žalost, ostala sam pomalo razočarana - umjesto kremaste teksture ruža, koju sam očekivala, dobila sam teksturu sjajila. Doduše, izrazito pigmentiranog sjajila, što je uvijek plus (barem kod mene). Inače su vrlo ugodni za nošenje, nisu ljepljivi i ne prelijevaju se izvan linije usana. Ipak, ako mene pitate - ovdje se nikako ne radi o tekućim ruževima, već samo o izrazito pigmentiranim sjajilima.



Nekako sam se ipak uspjela sprijateljiti s ovim malcima, iako inače nisam neki veliki obožavatelj sjajila. Na usnama na žalost nisu baš trajni, jelo i piće nikako neće preživjeti, ali meni iskreno to ne smeta, jer ako imam nešto na usnama volim redovito provjeriti je li sve na svome mjestu.



Aplikator mi je baš sladak - malen i precizan, tipičan spužvasti aplikator za sjajila.






Osobno mi se jako sviđa sjaj koji ovi "tekući ružvi" daju usnama, čak imam osjećaj da mi usne izgledaju veće nego što jesu. I da, kod nijansi pripazite na to da će na usnama izgledati nešto svjetlije nego u pakiranju, primjerice nijansa "060 Marry Berry" u pakiranju izgleda ljubičasto, dok je na usnama tamno ružičasta.


Ukoliko volite pigmentirana sjajila, kao primjerice Color Elixir sjajila od Max Factora, nećete pogriješiti s ovim "tekućim ruževima". Ukoliko pak više volite kremastu teksturu ruža, radije probajte s nečim drugim, jer ovo nije proizvod za vas. :)


Jeste li isprobale ove tekuće ruževe?
Kako su se vama dopali?


**nijansa "050 What-A-Melon" mi je ustupljena na recenziju, dok sam "060 Marry Berry" kupila sama**


Čitamo se,





You Might Also Like

4 komentari

  1. Baš sam se nadala da su ruževi ...šteta :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na žalost ništa od toga. :S Ali čula sam da su ovi Essence tekući ruževi nešto bolji, možda da njih isprobaš. :D

      Izbriši
  2. Ja sam se od lipstick cure skroz u zadnje vrijeme prebacila na sjajila tako da mislim da bi mi se sviđali ovi polu ruževi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda vjerujem da bi ti se svidjeli, za ljubiteljice sjajila ovo je must have! :D

      Izbriši

Subscribe