Avon Ultra Color Indulgence ruževi

21:57:00





Proizvod koji smo dobile od generalnog sponzora Beauty Blog Daya 2015., Avona. Kako su nam se dopali njihovi Ultra Color Indulgence ruževi, saznajte u nastavku.





Vjerujem da je većina vas  već dobro upoznata s ovom linijom ruževa, jer su, dok su prvi put izašli u Avonovom katalogu (mislim da je to bilo negdje u siječnju ili veljači, nisam sigurna) izazvali pravi boom u blogosferi. Odlikuju ih: "jedinstvena gel formula, efektivna hidratizacija usana te sočna i sjajna boja". Nije na odmet spomenuti da imaju i SPF 15.


Dolaze u ukupno 20 nijansi, a redovna cijena jednog ruža je 50 kn, dok ih u trenutnom katalogu možete nabaviti za samo 27 kuna. Dolaze zapakirani u kartonske kutijice, a sama ambalaža je prilično jednostavna i elegantna, zapravo kao kod običnih ruževa ali su nekako tanji i izduženiji, k'o da su otišli na dijetu. Plastika od koje su napravljeni meni se čini dosta čvrstom i preživljava padove s kozmetičkog stola, jedino se poklopac zna odvojiti (isprobano).


Na Beauty Blog Dayu smo dobile nijanse daffodil petal  i red tulip.


Ja sam dobila nijansu red tulip,  pa ću vam nešto više reći o njoj, pošto sam ju bolje isprobala. Ipak, vjerujem da iste stvari vrijede i za sve druge nijanse. Kao prvo i očito, prilično je pigmentirana. Iako u pakiranju izgleda još tamnije, ni ovako nije za baciti. Jedna lijepa, topla crvena nijansa. Ne vuče niti na rozo niti na narančasto, nego je baš crvena - crvena. Ja ju nanosim direktno iz bulleta i nemam problema kod nanošenja. Ruž se ne razlijeva preko ruba usana niti išta slično. Meni na usnama izdrži 3-4 sata uz pričanje, bez jela i pića. Ako pijete, na čaši ostavlja intenzivan trag. Postepeno nestaje s usana i na njima ostavlja stain. Lako se skida pomoću micelarne otopine. Jedina stvar koja me pomalo smeta je ta neka čudna "ljepljivost" ruža, ne znam kako da to opišem; primjerice, dok su mi spojene usne ili dok pijem, čini mi se k'o da sam se lagano "priljepila" za čašu/donju usnicu. Zvuči blesavo, al' eto. :D

Nijansa daffodil petal je kao i red tulip, odlično pigmentirana. Radi se o jednoj lijepoj, nude nijansi koja čak i na mojim usnama, koje su same po sebi dosta tamne, lijepo dolazi do izražaja.

Swatchevi:



Zaključak:
Odlični ruževi za pristojnu cijenu. Sviđa mi se što ne mrdaju s usana i što ne moram svakih pet minuta provjeravati je li sve na svome mjestu, kao što je to slučaj kod nekih drugih hidratantnih ruževa. Jedina zamjerka koju imam je već spomenuta "ljepljivost" ruževa, no vjerojatno su djelomice i zbog toga tako postojani. :)


Jeste li isprobale ove, ili neke druge Avon ruževe?
Kako su vam se dopali?



Do čitanja,

**PR PROIZVOD**










You Might Also Like

7 komentari

  1. Imam pet nijansi, ali Red Tulip mi je omiljena. Baš je divna nijansa, a i pigmentacijom se izdvaja od ostalih nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno se slažem, mi smo prije nego smo dobile ruževe još swatchale sve nijanse i zaključile da je ova definitivno naj :D

      Izbriši
  2. Nemam nijedan Avon ruž. Red Tulip mi se čini kao predivna nijansa, kao nešto što bih ja nosila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno da preporučam da probaš neki, ili ovaj, ili neki iz hidrakolor linije. :D Stvarno je divna nijansa. ^^

      Izbriši
  3. Krasne nijanse, ipak mi se malkice više sviđa red tulip. :)) Po meni sasvim solidni ruževi, nemam zamjerke. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto ta nijansa bolja, sreća pa sam ja tu dobila. :D

      Izbriši
  4. Great blog! Follow 4 follow? =)

    http://omnia-est-vanitas.blogspot.de/

    OdgovoriIzbriši

Subscribe