Favoriti u ožujku 2015.

20:03:00




Prošlog mjeseca isprobala sam mnoge nove proizvode, a u ovom postu možete pročitati koji su me se od njih najviše dojmili. 






Od preparative sam najviše (tj. svakodnevno) koristila Garnier Micelarnu otopinu. Blaga je, a super skida šminku. U usporedbi s Lorealovom mi je jednaka po kvaliteti, a cjenovno je dvostruko isplativija.


Nakon brijanja nogu, one mi često budu suhe i nekako hrapave, a ako je situacija jako loša može se pojaviti i crvenilo. Kako bih sve to izbjegla, odlučila sam isprobati proizvod koji mi je preporučila Nikol, a radi se o ovoj Balea umirujučoj kremi nakon brijanja. Osim nježnog mirisa, i simpatičnog pakiranja primijetila sam da stvarno dobro obavlja posao; umiruje kožu i ostavlja ju makom i glatkom. Big lajk!


Što se tiče njege kose, isprobala sam neke Garnier Fructis preparate i mogu vam reći da su me potpuno očarali. Kosa mi nakon ove kombinacije regeneratora i seruma izgleda puno zdravije, lepršava je i sjajna. Upozoravam da ne možete očekivati da vam korištenjem ovih proizvoda "ozdrave" isupacani vrhiovi jer tome nema lijeka osim škara. Ovi su proizvodi meni pomogli samo na razini izgleda; Vrhovi ne izgledaju ispucano, no to ne znači da su oni zdravi. Ispucanost vrhova vidi se nakon nekoliko dana po korištenju.



Prebacujemo se na dekorativu! Ovdje je prvi na listi Catrice Nude Illusion tekući puder u nijansi 010 nude ivory. Iako mu prekrivanje nije na vrhuncu kao kod mog HG pudera (Loreal True Match) i uz njega moram koristiti kamuflažu, obožavam ga zbog osjećaja na koži, mat efekta koji daje i naravno super svijetle nijanse koja ne oksidira.


Nastavljamo s nude iluzijama do nude usana s kojima sam trenutno opsjednuta! Iako bi mi ovaj Essence ruž u nijansi 11 Nude love, sam po sebi bio presvijetle nijanse (iako sam jaako svijetla), uz Essence olovku za usne nijanse 11 In the nude izgleda stvarno super. Ne ulazim u raspravu o usnama gospođice Jenner i je li taj trend huj ili fuj, ali mislim da ovaj ruž u kombinaciji s olovkom izgleda puno bolje (nego sam) , a i duže traje! 


Nekako mi se čini da sam u šminkanju i lakiranju baš zapela za nježnije nijanse. Tu spada i moj trenutno nadraži lak za nokte, Essie Romper room je predivna svijetlo roza nijansa od koje se jednostavno ne mogu odvojiti, a na noktima ju i sad nosim 24/7. Čista ljubav :D


I to je to od mojih favorita!

Jeste li i Vi isprobale neke od ovih proizvoda?
Koji su vaši favoriti?


Sviđa vam se naš blog? Lajkajte našu facebook stranicu za više objava - link

Šaljem vam puno puno pusa, 

 Melani :)


You Might Also Like

13 komentari

  1. Obožaavam Nude Illusion puder od kad sam ga kupila ne koristim drugi. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Lak i karmin su predivni!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristimo istu nijansu Catrice pudera i jako volim to što ne oksidira i što se prilagodi koži, ali nažalost ne koristim često jer ističe suhe dijelove ako koža nije baš dobro hidratizirana. A moja je baš suha. No, svejedno ga volim, lagan i ima sasvim ok prekrivanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se tiće pudera, sve si rekla! Moja koža zna biti jaako suha pa sam već razvila metode s kojima je za dan vratim u normalu. :D

      Izbriši
  4. My magical corner4/12/2015

    Obožavam Garnier miclearnu. Od kada sam ju probala stalno ju moram imati.. isprobala sam i druge, ali se njoj uvijek vraćam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja pred sobom imam isprobavanje Ziaja micelarne pa me baš zanima hoce li biti dobra kao ova. :)

      Izbriši
  5. Lak i puder mi se najviše sviđaju! :D Predivno, ova nijansa Essie laka mi je jedna od najljepših, iako nažalost nemam nijedan Essie lak, ali sam upikirala svoje favorite!

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam roze micelarnu, a ovaj lak je prelep :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Da i je Romper room pigmentovan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest! Za razliku od nekih njihovih nude/pastelnih lakov, ovaj prekrije nokat u dva nanosa! :D

      Izbriši

Subscribe