Mani Monday #10 : Valentine's special

11:02:00





Povodom Valentinova odlučila sam se na jednu malo neobičniju manikuru. Nadam se da će vam se dopasti!







Iako inače na noktima više preferiram neku jednostavnost, nisam neka cura od nail-arta, osim ako sam jaaaaako raspoložena za to. Prvenstveno mi se neda trošiti sat dva na lakiranje noktiju, jer lakovima treba vječno da se posuše (ako znate dobre proizvode s kojima bi mogla ubrzati cijeli proces sušenja - pišite u komentare).

Ali eto, danas sam bila nekako posebno dobro raspoložena - ispitni rokovi su konačno gotovi, pa sam odlučila malo se igrati s lakovima. Unaprijed se ispričavam što mi nokti na slikama nisu najuredniji, slikala sam ih odmah nakon lakiranja, kako se slučajno nebi negdje zakačila i uništila manikuru prije nego ju poslikam, pa nisam nokte počistila onako kako bi htjela...









Pribor i lakovi koje sam koristila :
Moment lakovi u nijansama  01 i malva pastel
Kiko lak u nijansi 314
Essence šljokasti nadlak u nijasnsi 16 lovely, maybe?
Essie lak u nijasni romper room
Šljokcie
Točkalica 
Igla

Tehnike koje sam koristila:
Na palcu i na malom prstu nam napravila malo srce od šljokica - najprije sam ih premazala baznim lakom, pa onda prozirnim lakom nacrtala srce i uronila nokat u šljokice. Nakon što se lak osušio, otresla sam višak šljokica. Na kažiprstu sam koristila  tzv. "dry marble" tehniku. U još tekuću osnovnu boju sam nakapala nekoliko točkica tamnijeg laka i razvukla ih tako da izgledaju poput srca (ne znam koliko se to kuži hahah :D). Mala srca na srednjem napravila sam pomoću točkalice, i pritom se trudila da postignem neki ombre efekt. Na prstenjaku je sasvim normalni šljoksati nadlak. Ako vam to nije dosta ideja za Valentinovsku manikuru - klik ovdje. Cutepolish je moj najdraži nailart kanal i stvarno ima super jednostavnih stvari koje je lako rekreirati. Definitivno ima moju preporuku. :)

Sviđa li vam se današnja manikura?
Jeste li vi nekako posebno uređivale nokte povodom Valentinova?

Ako vam se sviđa naš blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. 


Do čitanja, Nikol :*

You Might Also Like

6 komentari

  1. Odlično je ispala, baš mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je, a posebno mi se svidja srce na malom prsticu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Manikura je baš girly & cute, preslatka je, najviše mi se sviđa srednji prstić. <3 :))

    OdgovoriIzbriši

Subscribe