Maybelline Illegal Lenght maskara

10:42:00






Spontane kupnje su nekad one najbolje...
Danas na blogu - maskara koja me apsolutno oduševila efektom koji daje na trepavicama. :)





Ovu sam maskaru kupila sasvim slučajno, lutajući prije nekih mjesec dana dm-om. Kao i uvijek, najdulje sam se zadržala pokraj stalka s kozmetikom i za oko mi je zapela ova ljepotica. Bila je jaaaaako snižena, i to na samo 17 kuna !!! (inače košta 70) + u dm-u je bio popust 30% na sve Maybelline maskare, tako da me na kraju koštala samo smiješnih 12 kuna, što je prava sitnica, čak i manje nego essence maskare koštaju. :D


Meni je pakiranje maskare genijalno, sviđa mi se što je ovako malo zakrivljena, ko banana haha. :D Inače je prilično elegantno i sviđa mi se kombinacija boja. Sadrži 6.9 mililitara proizvoda.


Maskara navodno sadrži te neke fiber extensions tj. kao neka vlakna za produljivanje, što god to značilo, koja su zadužena za produljvanje trepavica. Ja inače imam prilično duge i guste trepavice, te od maskare prvenstveno tražim samo da ih oboji u crno, hahah. No ipak, ova radi puno više od toga, vidjet ćete na slikama.


Četkica nije gumena, već onako, standardna za maskare, ne znam kako da to velim. :D Zove se Fiber Fix četkica, "sa šest kutova koji će Vam omogućiti savršenu aplikaciju vlakana za produljivanje, zahvatiti baš svaku vašu trepavicu i produljiti je" - prema Maybellineu. Meni se sviđa što nije prevelika, jer sam jedno vrijeme stalno kupovala one essencove maskare s oooogromnim četkicama i stvarno sam ih se zasitila... Maskara se s njom prilično lako nanosi, i na gornje i na donje trepavice. Kad ju jednom nanesete, ostaje na trepavicama i ne mrda, ne mrvi se, ne ostavlja crno pod očima.

A saaad, maskara na djelu: 


Eto, nadam se da vidite kako maskara stvarno divno produljuje trepavice. Isprva sam mislila da nije ništa posebno, no trik je u aplikaciji maskare - nakon što par puta prođete s njom po cijeloj duljini trepavice, nanosite te fiber extensions  samo na vrhove trepavica. Malo je teško za objasniti, ali vjerujem da ćete brzo shvatiti u čemu je kvaka ako isprobate maskaru. :)

Zaključak:
Moja ocijena za ovu maskaru je čista petica!
Dobila sam puno komplimenata dok sam ju nosila, a si samoj mi se jako svidio efekt. 
Imate moju preporuku! :)


Koja je trenutno vaša omiljena maskara?
Jeste li isprobale ovu?


 Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte nas na facebooku, kako bi bile u toku s našim objavama. ;) - link

Do čitanja, Nikol




You Might Also Like

14 komentari

  1. Ne znam da li mi se više sviđa cijena ove maskare ili efekt koji daje :). Stvarno savršeno :). A meni je trenutno omiljena smeđa maskara Sonia Kashuk.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažeme se u potpunosti, mene je isto totalno oborila s nogu. :D Nisam probala ništa od tog brenda, di si kupila maskaru? :)

      Izbriši
  2. Jao htijela sam kupiti prije nekih mjesec dva ovu maskaru, ali kako ih imam par jos u pricuvi odustala sam. Mogu reci da sada zalim, stvarno prekrasno produljuje trepavice, a ja obozavam upadljive trepavice :) joooj idem ju odmah pronaci negdje i kupiti :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Požuriiii. :D Ja sam isto imala dvije otvorene, al su mi obje bile nekako "meh", pa reko ajd da probam ovu. I nisam požalila. Tebi želim sreću u potrazi, nadam se da je još na akciji. ;)

      Izbriši
  3. Jako mi se sviđa efekt koji daje i kako razdvaja trepavice, a bome i cijena koja je doista smješna pogotovo za Maybeline maskare :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto čudo, uopće to nisam očekivala od nje na prvu. :P

      Izbriši
  4. ja sam ovu maskaru probala nekad kad je tek izašla prije 4 godine i nisam nešto bila oduševljena. tad sam religiozno koristila lancome hypnose pa su mi sve ostale bile bezveze. da je nađem tako jeftino i ja bih je vjerovatno kupila :D ali na tvojim trepavicama izgleda fenomenomenalno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ju dosad nisam ni primjetila, al eto, sniženje. :D Hvala! :)

      Izbriši
  5. Joj zašto nisam naletila na nju kada je bilo takvo sniženje -.- Jako mi se sviđa efekt koji daje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda još traje u dm-u, treba provjeriti. :P Meni je isto prva liga :D

      Izbriši
  6. Ovo je bome bilo jako povoljno. :D Super ti stoji i fkt produlji trepuške do neba. :) Moja trenutno najdraža je big&daring od avona, isto jako produlji trepavice i da im volumena. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oduševila sam se stvarno dok sam vidla kolko je snižena, sad mi je žao što nisam uzela još koju. :D Nisam još probala ni jednu maskaru od avona, možda bi trebala! :P

      Izbriši
  7. Uff, i ja bih ju kupila da sam našla po toj cijeni. Tu maskaru sam prije par godina našla doma u nekoj torbici, nemam pojma odakle, dal je bila sestrina, ali koristila sam ju do kraja - jedno 3x, mene je oduševile, a nisam imala nikakva očekivanja. Na kraju ju nikad nisma kupila zbog straha da mi sada neće pasati, ali trebala bih joj dati šansu jer me onda nije razočarala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno isto i kod mene, rekoh aj ak je po toj cijeni, ne gubim ništa, kad ono, WOW. :D Možda ju još nađeš u dm-u, ne znam do kad je na akciji bila. :)

      Izbriši

Subscribe