Essence mono sjenilo

16:28:00






Recenzija essence mono sjenila. :)






Pozdrav, cure! :)

Za danas sam vam pripremila recenziju sjenila koje sam dobila u mini-swapu s Mean Green Queen. Ako vas zanima kako je prošao swap i što sam još dobila ili pak što je Anamarija dobila od mene, kliknite ovdje i/ili ovdje. eto sad kad znate o čemu se radi, prijeđimo na sjenilo.



Essence mono sjenila možete kod nas kupiti u dmu, Mülleru i mislim da čak i u nekim KTC poslovnicama. Cijena im je 13,95 kn, za nju dobivate 2,5 g sjenila, što je zbilja jeftino! Sjenilo dolazi u jednostavnom, prozirnom, plastičnom pakiranju koje je relativno čvrsto (čitaj: ne bih ga baš namjerno bacala na pod, ali ako slučajno padne, sumnjam da bi se slomilo pri prvom padu). Rok trajanja sjenila je 24 mjeseca od otvaranja.



Nijansa koju sam ja dobila je 56 hyped up shimmer effect, koja je za mene pun pogodak jer stvarno obožavam ljubičasta sjenila! Mislim da divno ističu zelene oči. :) Makar, koliko sam vidjela na essence web stranici, to sjenilo tamo nije navedeno, dakle - vjerojatno je povučeno iz prodaje. :( Usprkos tome, odlučila sam napraviti ovu recenziju, jer sumnjam da ostale nijanse sjenila imaju puno drugačija svojstva od ovoga...



Što se tiče strukture sjenila, ona je vrlo ugodna na dodir, nekako "mekana", baršunasta, ne znam kako da to opišem, Sjenila se malo truse, ali puno manje nego što sam očekivala. Također jako mi se sviđa ovaj uzorak koji je utisnut u sjenilo, mislim da ga malo podigne pa nije tako dosadno. :D

Swatch na ruci:

Pigmentacija sjenila  nije nešto posebno, no s bazom može proći. Na sjenilu piše kako je "long-lasting", ali to ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti jer sam ga nosila samo s bazom, a s njom mi je trajalo cijeli dan. Sve u svemu, ovo je jedno solidno sjenilo, za jako male novce koje s bazom možte podići na višu razinu. I definitivno ima moju preporuku. :)

Posjedujete li koje essence mono sjenilo?
Kako vam se dopada?

 Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte nas na facebooku, kako bi bile u toku s našim objavama. ;) - link

Do čitanja, Nikol :*


You Might Also Like

14 komentari

  1. Sviđa mi se baš, biće idealan poklon drugarici koja obožava ljubičastu i senke. Ako je do tad ne povuku iz prodaje kod nas. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, super je za poklon. :D Mene je isto jako obradovalo. :)

      Izbriši
  2. Meni se ne sviđaju ta sjenila, zbog istih razloga kao što si navela: truse se i loša je pigmentacija.. Imam jedno, inače boje su predivne, ali ne bih ponovila kupnju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi probala s bazom za sjenila? Meni je ona dosta intenzivirala boju i meni s njom izgleda skroz pristojno :)

      Izbriši
    2. Ako senka nije dovoljno pigmentovana mozes sipati par kapi kapi za oci u nju i pigmentacija ce biti mnogo bolja. :)

      Izbriši
    3. Uuuu super trik. :D Ja ću isto isprobati. :P

      Izbriši
  3. Nisam probala Essence sjenila, a i sudeći prema recenziji, vjerojatno niti ne budem, bez obzira na nisku cijenu. Iako je nijansa privlačna, ali čini mi se da isplati ipak malo više uložiti u neko kvalitetnije sjenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da si u pravu, ali za neke početnice u šminkanju mislim da će biti zadovoljavajuća. :)

      Izbriši
  4. nisam probala nista od essence osim baza za sjenila i acetona

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaju dosta dobrih stvari u asortimanu, meni je super i all about mat puder u kamenu, preporučam ti ga :)

      Izbriši
  5. Nijansa mi se jako sviđa, imaju lijepi izbor nijansi i nađe se kvalitetnih sjenila među njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ja sam isto totalni fan ljubičaste na očima. :D

      Izbriši
  6. Ajde barem nisam nijasnu fulala :D šteta da je eto takve loše kvalitete, neka druga koja ja imam su donekle zadovoljavajuća. :)) I da, definitivno mi se sviđaju ljubičasta sjenila na zelenim očima. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa meni i nije tolko loše, s dobrom bazom se može dosta izvući iz njega ;)

      Izbriši

Subscribe