Blagdanski new in

20:48:00


Kao prvo, svima vam želim sretan Božić. Nadam se da ste ga provele u ugodnom društvu i veselom raspoloženju. Moram priznati da sam stvarno uživala u ovim blagdanima. Što u druženju s obitelji, u hrani, ali i poklonima. Danas ću vam pokazati poklon koji sam dobila od svoje jedine i najdraže sestre Nikol! 




Zbog samo male razlike u godinama nepotrebno je pisati koliko smo vezane i koliko se dobro poznajemo. Smatram da je obitelj ono najvažnije, a sestre pak imaju sasvim posebnu vezu. No dobro, toliko o tome. Krenimo mi na stvarčice koje sam dobila u preslatkom rozom paketiću :)


Ovo sam prvo vidjela nakon što sam skinula ukrasni papir. Nepotrebno je spomenuti da sam bila jednostavno očarana! Poklon izgleda kao da je biran za Barbie lutkicu! Znači upravo po mom ukusu haha.


Prva mi je za oko zapela bebe krema za lice namijenjena suhoj koži. Već sam prije koristila bebe kremice i moram reći da su mi se prilično svidjele, no nisam ih ponovno kupila zbog želje za isprobavanjem nečeg novog, Trenutno mi je lice u kritičnom stanju i odmah se bacam na isprobavanje! Baš me zanima hoće li mi pomoći.


U prugastoj kutijici našla se još jedna kremica. Ovog puta krema za ruke marke Yves rocher. Isprobala sam je jednom i moram vam reći da je predivna. Brzo se upija, lijepo njeguje, a miriše kao san. Miris crvenog voća je stvarno intenzivan, ali jednostavno neodoljiv. Već vam tipkam recenziju pa ćete tamo moći pročitati više o njoj.


Moja seka doobro zna koliko volim Baby lips balzame za usne, pa se potrudila i nabavila mi one koji (barem mislim) nisu dostupni u Hrvatskoj. Radi se o Baby lips electro balzamima (recenzija) i to nijansama Strike a pose i Pink shock. Upravo sam ih počela koristiti i stvarno su super. Ugodni su na usnama i daju lijepu boju. Što drugo mogu tražiti?


Sljedeća stvarčica koju sam dobila je predivno Catrice rumenilo iz njihove LE kolekcije "Viennart". Kad sam ga vidjela, doslovno sam se zaljubila. Rumenilo sadrži 3 nijane s divnom strukturom, Dobre su kvalitete, a odlučno izgledaju zasebno, a i pomješano. Zbog stvarno nosivih nijansi, vjerujem da ću ga stvarno često koristiti.


U paketiću je bila još jednan Catrice proizvod, i to Absolute nude paleta sjenila, nijansa 010 All (recenzija). Opće je poznata stvar da obožavam nude sjenila i koristim ih svakodnevno. Već sam dugo ratmišljala o kupovini jedne od Catrice paleta jer su prilično hvaljenje. Jednom sam umjesto nje, zbog znatiželje uzela na prvi pogled sličnu paletu sjenila (samo što ona sadrži hladnije nijanse), no moram spomenuti da je ova puuno kvalitetnija, no o tome će biti riječi i o nadolazećoj recenziji.


Evo jednog stvarno korisnog poklona; Essence šiljilo za olovke. Jako volim koristiti olovke za šminkanje (pogotovo od porasta popularnosti šminkanje u stilu Kylie Jenner ;)) Uglavnom, izgubila sam svoje staro šiljilo za kozmetičke olovke, pa sam ih u zadnje vrijeme skroz zapostavila (glupog li razloga haha).


Hmm, mislim da me ovim poklonima moja draga seka pokušala motivirati na više "Mani Monday" postova. Što vi mislite? Naravno, ispuniti ću joj želju. Moram samo pričekati da mi se noktići malo oporave. Ovi su lakovi zapravo topperi koji se stavljaju preko nekok drugog laka, pa se mogu super kombinirati. Imena lakova napisana su na slici :))


Osim kozmetike u paketiću se našlo i nešto slatko. Gorko- slatko zapravo. Fisherman's friend su mi najdraži osvježivaći daha, čak i draži od većine žvaka, a ovi s okusom trešanja su mi najnaj.


I to još nije sve, od nakita, tu se našao komplet od 3 predivna prstena iz New Yorkera. Svaki od njih na sebi ima kristal u rozoj, plavoj ili bijeloj boji. Prilično su veliki, ali lijepo podignu svaki outfit.


Šećer na kraju je zlatna ogrlica s kristalićima iz H&M-a. Stavlja se direktno na vrat (ne pada, već je priljubljena uz vrat). Nije kao ostale statement ogrlice jer niije toliko upadljiva, ali djeluje prilično elegantno i kominacije uz nju izgledaju puno profinjenijie, Sigurna sam da ću je često nositi jer je stvarno posebna. :)

I to je sve!
Ovim bih putem još jednom htjela zahvaliti seki na stvarno divnom iznenađenju. <3

Kako vam se sviđaju ovi pokloni?
Što se našlo ispod vašeg božičnog drvca?
Koje vas recenzije najviše zanimaju?

Ako vam se sviđa naš blog, lajkajte nas na facebooku, kako bi bile u toku s našim objavama. ;) - link


xoxo
Melani

You Might Also Like

14 komentari

  1. Zaista divno,imaš super sestru! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odmah se vidi da su ovo pomno birane stvarčice. To može samo netko tko te dobro poznaje i ko to radi sa puno ljubavi!

    OdgovoriIzbriši
  3. Aw, prekrasni poklončići! :) Sve je baš predivno :) Voljela bih probati ovu nude paleticu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, i meni je divan haha :))
      Ja sam je vec dugodugo htjela isprobati, a sad mi je to sekica napokon omogucila :)

      Izbriši
  4. Posebo mi se sviđa paleta i lakovi. Ma zapravo sve je super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paletu mi je zabranila dirati sve dok je ne poslikam za recenziju, a vec sam tako napeta da je isprobaaam :3 Lakove sam malo isprobala i skrooz se zaljubila :)

      Izbriši
  5. Prekrasan poklon i vjerujem da si stvarno bila sretna dok si ga otvarala. Mislim tko nebi bio? :) I ja volim ove electro baby lipseve i jako mi se sviđaju lakovi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jos uvijek blistam od srece. Stvarno si je dala truda kod biranja, a ja uzivam u isprobavanju novih stvarcica. Ovi baby lips balzami su mi stvarno vrhunac ove zime :)

      Izbriši
  6. Anonimno12/27/2014

    slatki i lijepi poklon :D
    lijepo mi je kada se ovako slatke stvarčice poslože unutar kutijice :D
    Baby Lips me jako zanimaju..Yves Rocher krema za ruke je vjerujem predivna :D
    HM ogrlica mi se jako sviđa, iako rijetko nosim ogrlice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Moram je pohvaliti, stvarno nisam ocekivala takvo iznenadenje. Sve pomno odabrano i pazljivo aranzirano u kutijicu. Vjerujem da je ovo savrsen poklon za svaku "girly" djevojku. :)

      Izbriši
  7. Sve mi je divno, seka je izgleda pomno birala poklone. :) Catrice paletu imam i ja već nekoliko mjeseci i isprobala sam samo jednu nijansu, to pod hitno moram promijeniti... :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hjooj, ja se sad jedva suzdrzavam. Nijanse u paleti su super i mislim da ima tu milijuun kombinacija za isprobati hehe :D

      Izbriši

Subscribe