New in #4

12:32:00



Pošto sam primijetila da volite new in postove, odlučila sam se da ću se potruditi da ih bude čim više ;). Ne znam još znači li to da moram češće u kupovinu, no znam da ću se potruditi i svakih par mjeseci pisati o svojim kozmetičkim novitetima. Već se skupilo dosta toga, jer sam neke stvari kupila još prije puta u Njemačku, no ni tamo se nisam baš suzdržavala od kupovine. Jeste li spremni?





Krenimo s preparativom, točnije njegom lica:



L'oreal Paris micelarna otopina mi je već dugo bila na wishlisti i kod trajanja vikendakcije u Bipi odlučila sam je kupiti. Nisam požalila, stvarno je odlična! Recenzije je tu.

Mamorably good daily moisturiser marke Anatomicals ulovila sam u Douglasu za neke sitne novce. Ne miriši tako dobro kao Olay mazalica, no ni ovo nije loša kremica. Prvi dojmovi su dobri, no vidjet ćemo kako će se nastaviti.

I zadnja stvar u ovoj kategoriji jest Diaderma Pickel-break. Ne znam ni kako da ovo nazovem; tonik? ulje? Ne znam, no važno je da djeluje. Kupila sam je na preporuku prijateljice i čini mi se ok. Još sam u fazi isprobavanja, no ubrzo nam stiže i recenzija.


Kod istog posjeta Bipi uhvatila sam i Olay essentials dnevnu kremu. Stvarno mi je trebala neka dobra kremica koja će mi lijepo hidratizirati lice i naletjela na ovu mirišljavu ljepoticu. Predviđena je za normalnu i suhu kožu, što je prilično dobar opis trenutnog stanja mog lica.

Što se tiče njege tijela, kupila sam samo ovaj "the raspberry kiss" mini losion marke treaclemoon. Ovo mi je njihov prvi proizvod, no uvjerena sam da će ih biti jooš! Ovaj losion miriše toliko predivno da bih ga najrađe pojela. Ozbiljno. Čak mi je žao što nisam uzela veliku bočicu, pošto se ova mala prilično brzo troši. :P

Njega kose:
Ako nas pratite duže znate da sam hairproduct-junkie i da obožavam isprobavati nove proizvode za kosu. Pošto je moja kosa prilično suha i oštećena, to njoj (većinom) godi. Ovog sam puta nabavila zgodne mazalice za zaštitu i dubinsku njegu, a vidjet ćemo kako će se njoj to svidjeti :)


Prvi na listi je Gliss kur leave in regenerator u rozoj boji kakvog ovdje nema. Obećava anti-frizz efekt i nadam se da će djelovati. Ovakve regeneratore su prodavali po euro, a ja sam luda uzela samo jedan haha. Kad mi je sestra drugog dana javila da ponesem i njoj jedan, više ih (naravno) nije bilo.

Sljedeći su got2b proizvodi koji su u Njemačkoj duplo jeftiniji nego kod nas pa nisam mogla odoljeti da ih ne uzmem. Već ih duugo želim, no nikako da kupim- no, konačno jesam :D Uzela sam Got2b anti-frizz lotion jer muku mućim s kosom kad je vlaga u pitanju. Još jedan hvaljeni proizvod koji sam jakojakojako htjela isprobati jest Guardian angel sprej (losion?) za zaštitu kose od topline.


Uzela sam i garnierov serum za ispucale vrhove. Njemački naziv mu je Spitzen held, dok s onim engleskim (koji se prodaje i kod nas) nisam upoznata. Divno miriše i njeguje vrhove. Par puta sam ga isprobala i već ga volim haha:D

Jedan od mojih stalnih favorita što se tiće zaštite od topline jest L'orealov Hot glatt losion za kosu. Nedavno su promjenili pakiranje, a navodno i formulu proizvoda. Poboljšani proizvod štiti od topline i produžava efekt istog. Efekt navodno traje 3 dana. Vrijedno ga isprobavam, a stiže i recenzija ;)

Lakovi za nokte:



Tijekom boravka u Njemačkoj željela sam upotpuniti kolekciju lakova, a  ovi p2 Volume gloss lakovi su mi došli k'o naručeni. Imaju efekt geliranih noktiju, znači predivan sjaj! Kupila sam 3 nijanse, a to su redom: 070 funky babe, 130 fresh sister i 010 little princess .



Još jedan gel look-lakić Marke Rival de Loop - Berlin, ali ovaj put crveni! Ne znam šta mi je došlo s tim lakovima hahah.. Uglavnom, jaako volim kako izgleda na noktima, a crvena je ipak klasik. Izgovori. No nema veze, sretna sam što sam ga uzela:)

Uzela sam i Manhattan Quick dry lakić. Ljubičasta nijansa sa satin finišem. Malo se teže skida no lijepo izgleda na noktima,

Essence nail art topper u nijansi 21 Get the party started je prozirni lak s hrpom raznobojnih šljokica. Kombiniram ga s raznim lakovima ispod i ztvarno super izgleda. Jedva čekam kombinaciju s crnim lakom. Što mislite, uz koju boju bih ga još mogla kombinirati?

Dekorativna kozmetika:



Manhattan easy match tekući puder u nijansi 30 soft porcelain sam kupila jer mi je prijašnji puder postao preeviše taman. (Tko mi je kriv što sunca nisam vidjela cijelo ljeto?) No, odlučila sam isprobati nešto novo pa sam uzela ovaj puder umjesto, dragog mi, Maybelline affinitona. Ne mogu ga previše nahvaliti, no nije ni loš. Prosječan, rekla bih.

Catrcice kamuflaža je bila dosta hvaljena pa sam je i ja odlučila isprobati. Mogu vam reći da nisam požalila, stvarno prekriva sve, bubuljice, crvenilo, čak i manje ranice. Obožavam ju i nikad je više neću pustiti! <3

Manhattan cream make up u nijansi 1 naturelle sam imala još u starom mat pakiranju koje je bilo puno zahvalnije od ovog. Nosila sam ga par puta u torbici i sav je izgraban :S Kao suprotnost tome je sam puder super. Lijepo se nanosi i dobro prekriva. Često ga nosim u torbi kako bih ga koristila za sitne popravke preko dana.

Maybelline NY  Terra sun bronzer sam uzela u dmu i to nijansu 03 soleil ambre jer mi se činio kao savršena nijansa bronzera za mene. Sadrži sitni shimmer što mi se jaako sviđa, pošto je moj stari bronzer potpuno mat.



Kupila sam i dva sjenila koja ću ja koristiti kao rumenila to su Flomar neon pink sjenilo i Douglas  Blush me sjenilo u divnoj boji breskve. Prvi dojam je super, a kasnije ćemo vidjeti :)

Od sjenila sam uzela Uma cosmetics paleticu čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Mono sjenilo koje sam kupila za vrijeme akcija u Dm-u je Maybelline colorama eyeshadow u nijansi 605. Radi se o predivnoj zlatnoj boji koju sam jednostavno morala imati :P

Rival de loop tekući tuš uzela sam za probu. Još se nikad nisam susrela s ovom markom pa sam je morala testirati :P

Već neko vrijeme tražim bijelu olovku za oči, a ova Manhattan mi se činila skroz ok. Prvi dojam se nije promijenio, dobra je, ali ništa posebno.

Anastasia Beverly Hills sjenilo za obrve sam kupila skroz impulzivno, bilo je u onoj kutijici s proizvodima na sniženju u Bipi, gdje nisam primjetila da inače drže njihove proizvode. Platila sam ga nekih 25 kn, što je odlična cijena za ovakakv proizvod. Više informacija uskoroo!

I to je to! Nadam se da vam ovaj post ipak nije bio predugačak. Trudila sam se svesti tekst na minimum, ali ipak zadržati važne informacije:)

Imate li koji od ovih proizvoda?
Volite li new in postove?
Što ste vi posljednje kupile?

Ako vam se sviđa nas blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. 
xoxo Melani

You Might Also Like

8 komentari

  1. nema povratka iz njemacke bez p2 lakova :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uhh, nepisano pravilo koje sve blogerice postuju :D
      Jednostavno im nisam mogla odoljeti :)

      Izbriši
  2. Anonimno9/19/2014

    Gliss Kur su prodavali po jedan eurooo, kak super, ja bi odmah uzela sve vrste hehe
    ljubomorna sam zbog P2 lakova haha
    Anastazia ti je odličan ulov, uopće ih nisam skužila u Bipi xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hjooj, ja sam bila prenaivna, očekujući da će ih biti i sljedećeg dana :P
      Hmm, Anastazia brow powder sam vidjela samo u košarici sa proizvodima na akciji, nikad izložene na policama, ai sam presretna što sam ga uspjela uhvatiti :))

      Izbriši
  3. Ja sam šokirana za ovo da je Anastasia u Bipi! Odličan ulov!
    U kojoj si Bipi to uspjela nabaviti? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam je u Bipi u Čakovcu. Ni tamo nemaju njihove proizvode na policama, već sam je našla među sniženim proizvodima. Nekad vrijedi pogledati i te košarice :P

      Izbriši

Subscribe