Wet'n'Wild Coverall tekući puder

18:35:00





Ako pratite našu facebook stranicu, ili ste možda pročitale post o Wet'n'Wild Color Icon paleti, onda vjerojatno znate da smo započele suradnju s brendom Wet'n'Wild. A ako slučajno niste, onda znate sad. :D Uglavnom, osiim palete, u paketu smo od Wet'n'Wilda dobile i ovaj tekuću puder. Kako nam se svidio, pročitajte u nastavku. :)


Dakle, da riješim prvo tehničke stvari - cijena - 37,90 kn, dostupnost - odabrane dm i Accessories prodavaonice.


Količina pudera koju dobivate je 29,6 ml, na mililitar točno, haha. :D Dolazi u plastičnoj tubici, koja nije najidealnije rješenje za ovaj puder (često zna iscuriti van i zamrljati cijeli čep, vjerojatno zbog otvora koji je malkice preširok - vidi sliku), ali eto, da je upakiran u fensi staklenu bočicu s pumpicom vjerojatno ne bi koštao 38 kuna. :P Nijansa koju su mi poslali iz Wet'n'Wilda je E819 Medium, koja mi sasvim dobro odgovara, iako sam u početku mislila da će mi biti pretamna.


No, da nastavimo, puder je kremast, dovoljno gust, ali usprkos tome lako maziv i lagan na licu, bar kako se meni čini. Nije baš kao da ga nema na licu, osjeti se, ali nije "težak" kao ostali puderi s tom moći prekrivanja. Ah da, moć prekrivanja! Fantastičan je, gotovo da mi i ne treba korektor dok ga nanesem, evtl. da posvijetlijm područje ispod očiju.


Evo i slike pudera na licu da se i sami uvjerite. Na slikama vidite kako se, na slici izbliza, ispod njega naziru sitne nepravilnosti, ali rješava moj najveći problem - crvenilo lica.


Zaključak:
Puder mi se jako sviđa i definitivno ću ga opet kupiti.
Postojan je i ima dobru moć prekrivanja, a to su glavne karakteristike koje tražim kod pudera.
Jedini minus je nezgodno pakiranje, zbog kojeg ovom puderu dajem 9 od 10 bodova. :)
Za kraj, hvala još jednom Wet'n'wildu Croatia na super suradnji, a vas molim da, ako vam se sviđaju Wet'n'wild proizvodi, lajkate njihovu facebook stranicu. :)

Imate li iskustva s ovim puderom?

Ako vam se sviđa nas blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. :)

Do čitanja, Nikol :*

**PR uzorak**


You Might Also Like

8 komentari

  1. Anonimno8/17/2014

    imam i obozavam :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo mišljenje. :D

      Izbriši
  2. o ovom puderu čujem samo pohvale, morat ću ga probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moju preporuku svakako imaš :D Ja sam isto puno lijepih stvari čula o njemu prije nego sam ga isprobala, i mogu sve potvrditi. :)

      Izbriši
  3. Anonimno9/07/2014

    Ne vjerujem bas ovim sponzoriranim clancima, tvoj mi je nekako proziran, kao sve super, odlicno, ali ajde da ne ispadne da ga hvalis jer suraďujes s wet n wild pa ces mu naci neku manu da recenzija ispadne sto iskrenija, a ta mana je obicno neka glupa stvar npr. miris ili ambalaza u tvom slucaju.
    I jos jedna stvar, nije mi bas jasna izjava da ces ga opet kupiti, kako ces ga opet kupiti kad ga nisi ni sad kupila nego dobila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ne znam, dopao mi se puder jer dobro prekriva i lijepo stoji na koži, bar se tako meni čini. Ne znam, žao mi je što tako izgleda, ali samo sam napisala što mislim. :) Iako trenutno imam nekoliko načetih, ovaj puder koristim svakodnevno, pa ako to nije dovoljno uvjerljivo, onda ne znam... Mislila sam samo reć da mi je dobar, pa bi ga i sama kupila, nakon što potrošim ovaj. :)

      Izbriši
  4. Anonimno9/07/2014

    I nije nikakav neprijateljski komentar s ciljem vrijeďanja, jednostavno se nekad clanci gdje se recenziraju pr uzorci ne cine vrlo vjerodostojnima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve oke, svaki komentar će biti uvažen takav kakav je, kritika je kritika i treba se s njom nositi. Hvala ti na komentaru. :)

      Izbriši

Subscribe