L'oreal Paris micelarna otopina

15:36:00



Dugo sam tražila savršeno sredstvo za skidanje šminke bilo da je to samo puder ili tamni smokey eye. Isprobala sam različite vrste i brendove, a danas ću vam predstaviti svoj ultimativni favorit, L'oreal Paris micelarnu otopinu. 




Što kaže L'oreal:
Iako nježna poput vode, djeluje poput odstranjivača šminke, tonika te umiruje. U trenu uklanja nečistoće i ostatke šminke s očiju, usana i lica. 

Djelovanje 3u1: 1. Odstranjuje šminku
                         2. Odčepljuje pore i uklanja nečistoće
                         3. Tonizira i umiruje kožu


Za cijenu od oko 40 kn dobit ćete 200 ml proizvoda, no često ga možete naći na akcijama po nižoj. Možete ga naći u svim drogerijama i većim trgovačkim lancima. 


Ambalaža ovog proizvoda je jednostavna i elegantna; prozirna četvrtasta bočica s bijelim i rozim detaljima. Čep je stvarno čvrst i treba "kliknuti" kako bi se stvarno zatvoriti. Bez problema sam je nosila u kozmetičkoj torbici i nije se otvorila. Sama otopina je prozirna i bez mirisa, poput vode, no učinkovita kao najjači odstranjivač šminke. 

Sastav:

Za mene je ova micelarna otopina pravo otkriće i ne znam kako sam do sad mogla bez nje haha! Skida mi svu šminku bez muke. Za vrijeme korištenja  nisam primijetila nikakve nuspojave kao što bi bili crvenilo ili prištići. Sigurna sam da ću je nastaviti koristiti, a i ponovo kopiti! 

Jeste li i same isprobale ovu micelarnu otopinu?
Kakva su vaša iskustva?
Koji odstranjivač šminke vi koristite?

Ako vam se sviđa nas blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. :)

xoxo Melani

You Might Also Like

12 komentari

  1. Stvarno je odličan!
    Našao se kod mene u favoritima,super post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno će se naći i u mojim sljedećim favoritima, obožavam ga:)

      Izbriši
  2. Nisam isprobala Lorealovu nego Garnierovu koja ima identične sastojke (samo dva od njih su u različitoj količini ja mislim) i sasvim je ok ali nekako mi se više sviđa Bourjois micelarna jer mi ima prirodniji osjećaj na licu. :D Mislim da oboje dobro skidaju šminku, ja ih samo za to koristim. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kolika je cijena Bourjois micelarne i da li dobro skida svu šminku s lica, puder itd..? Da li znaš kako djeluje na suhu kožu lica? Hvala :)

      Izbriši
    2. Cijena joj je 38 kn u DMu i više manje svugdje tak, može se naći na akciji. Dobro skida šminku osim za vodootpornu maskaru neznam jer ih trenutno ne koristim. Ne peče za oči. Mislim da je od Bourjois bolja za suhu kožu od ostalih, uz nju mislim da je od Mixe micelarna isto za suhu dosta dobra jer imaju neke cvjetne ekstrakte. Ali ja se uvijek poslije još umijem umivalicom za svaki slučaj da je sva šminka skinuta. Nema na čemu :DD

      Izbriši
    3. Kad te već gnjavim, samo mi reci koju još umivalicu koristiš? Hvala puno na savjetima :)

      Izbriši
  3. Imala sam sad za skidanje šminke Eveline micelarnu a i ne šminkam se baš stalno, već ono kad to zahtjeva posao ili neka posebna prilika i tako to.. sad baš tražim neku micelarnu koja dobro skida i puder i svu šminku s lica pa bih baš mogla probati ovu.. cijena mi zvuči sasvim ok s obzirom da će i meni dosta dugo trajati.. samo me još zanima, ne znam da li mi je promaknulo ili ne, kako utječe na lice tj. da li isušuje kožu lica? ja imam suhu kožu pa da znam da li da kupujem ili ne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučam ovu micelarnu. Također imam suhu kožu, no nisam primijetila isušivanje :)

      Izbriši
  4. Jedna od dražih micelarnih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako, ne vjerujem da će mi ovo biti posljednja bočica :)

      Izbriši
  5. probala sam je na bbd-u a se nadam da cu je kupiti kad potrošim mixu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je kupila iz znatiželje i stvarno se pozitivno iznenadila. Preporučam :))

      Izbriši

Subscribe