Biobaza Intima

10:56:00





Recenizija Biobaza Intima 2u1 gela za intimnu njegu. :)






U gomili testera koje smo dobili od Biobaze na ovogodišnjem Beauty Blog Dayu, našao se i tester ovog gela za intimnu njegu. Iako sam ga već prije htjela isprobati, nakon što sam potrošila tester, bila sam sigurna da ga moram imati! Pretraživala sam malo i nigdje nisam našla recenziju ovog Biobazinog gela. Općenito, mislim da Biobaza proizvodi nisu dovoljno zastupljeni u blogosferi, osim eventualno pekmeza za brzo tamnjenje. No, vratimo se mi na gel! :)



Prvo, što u Biobazi kažu o ovom gelu?

BIOBAZA INTIMA svojom blagom formulom obogaćenom djelotvornim prirodnimtvarima, poput ekstrakta kadulje, gospine trave i mliječne kiseline, omogućuju sigurnu svakodnevnu higijenu koja ne narušava pH sluznice te na prirodan način održava kiselost intimnog područja. Povrh toga, gel u doticaju s vodom stvara bogatu pjenu pogodnu za brijanje bez iritacija. 

Zatim, tehnički podatci : za 23,90 kn (Bipa) dobivate 100 ml proizvoda. Sam proizvod dostupan je u dm-u  Bipi , za Kozmo i Müller nisam sigurna, javite ako znate. :)


 Količina od 100 ml možda ne zvuči kao puno proizvoda, no za jedno korištenje dovoljna vam je tek kapljica gela i možete biti sigurni da će vam potrajati. Gel dolazi u plastičnoj tubici s plastičnim čepom i relativno ga je lako dozirati, no morate paziti da se ne zanesete hahaha. :D  Ispod čepa, na ovom "glavnom otvoru" (ne znam kak da se izrazim) nalazi se folija koja vam osigurava da ste prvi koji koriste gel. Na slikama ispod možete vidjeti kako to izgleda. :)



Ja sam samim gelom vrlo zadovoljna. Kao što sam već rekla, dovoljna je mala količina da se napravi pjena, nije mi izazvao nikakve iritacije ili nešto slično, nakon/tijekom brijanja lijepo smiri kožu i kod mene se nisu pojavili (inače uobičajeni) prištići i iritacije. 

 Količina dovoljna za jedno korištenje:

Kao što vidite, gel je blago žućkaste boje, a miris mu nije neutraloan, već miriši onako, na porirodnu kozmetiku haha. Ne znam točko kako da opišem miris, ali ugodan je i ne smeta prilikom korištenja. pH gela, kao što su istaknuli u Biobazi, 4..0, zbog održavanja prirodne kiselosti intimnog područja.

Evo i popis sastojaka:

Kao što vidite, na pakiranju je istaknuto da gel NE SADRŽI parabene, sintetičke mirise i boje, što mi se jako sviđa, posebno zato jer se radi o proizvodu za intimnu njegu.

Zaključak : 
Apsolutno obožavam ovaj gel i preporučam ga sviiima. :) I za svakodnevnu njegu intimnog područja i kao gel za brijanje, oba posla obavlja apsolutno savršeno i od mene dobiva titulu apsolutnog favorita za intimnu njegu. 5+ za Biobazu!


Kakva su vaša iskustva s ovim gelom?
Koje proizvode za intimnu njegu koristite?

Ako vam se sviđa nas blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. :)


xoxo, Nikol 

You Might Also Like

4 komentari

  1. Odlican post. :)
    Bas sam u potrazi za nekim blagim gelom, ovaj zvuci obecavajuce.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti!
      Vjerujem da nećeš požaliti ukoliko se odlučiš za ovaj. Javi dojmove! ;)

      Izbriši
  2. Nisam ga probala ali bi htjela radi dijela sa brijanjem. Već dosta dugo koristim Olival Sensitive sa uljem nevena i mliječnom kiselinom na pumpicu, i super mi je :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odgovarao, nadam se da će i tebi. :) Olival Sensitive nisam probala, ali bih bas mogla :D

      Izbriši

Subscribe