Empties #3

19:01:00




Od posljednjeg empties posta prošlo je već dosta vremena, a što smo od tada sve potrošile, pročitajte u ovom postu. :)






Pa, krenimo redom :)



Potrošila sam najviše proizvoda za njegu lica, redom:

Balea Soft&Clean tonik - apsolutno najgori tonik koji sam ikad koristila, nikad više! Nakon što sam lice premazala njime, počelo me peckati, i što je najgore, tonik je za sobom ostavljao masni trag. Na licu mi nije napravio nered, ali nije ni naročito popravio stanje. Ne bih ga kupila ponovo.

Eveline Pure Control 3in1 - jeftin proizvod, meni skroz okej. Iako na pakiranju navode da je "3in1" ja sam ga koristila samo za umivanje i za tu svrhu mi se pokazao dobrim. Ipak ga ne bih ponovo kupila, jer mi nije nešto naročito pomogao, a volim isprobavati nove umivalice. :)

Nivea Pure Effect all-in-1 - kao što vidite, volim ove all-in-1, 3in1 proizvode, iako ih većinom koristim samo za jednu svrhu haha. :D Nivea me oduševila prekrasnim mirisom magnolije i lijepo smirila moju kožu. Koristila sam ju za umivanje i kao masku, i bila mi je prilično dobra. Nisam ju ponovo kupila jer su mi druge umivalice ipak draže, a od maski trenutno pikiram one Freemanove. :)

Balea Hautschmeichelndes Waschpeeling - opet, umivalica/peeling, iako sam ja ovaj proizvod koristila samo za umivanje, jer zrnca u njemu jednostavno nisu dovoljna za peeling kakav bi trebao mojoj koži. Pošto osobno preferiram gelaste umivalice, ova mi se jako svidjela. Ekstra bodovi za predivan miris maline! :)


Rexona biorythm ultra dry - Rexona ko Rexona, meni su svi njihovi dezodoransi slični. Solidan, ali ništa posebno.

Nivea Pearl&Beauty - također solidan dezodorans, iako mi je trenutni favorit Nivein Powder Touch. Sviđaju mi se Niveini dezodoransi, jer mirišu svježe i nježno, nikako napadno ili umjetno, što je kod mene veliki plus. :)

Garnier minerla InvisiCalm - obožavam ove Garnierove dezodoranse i zaista me cijeli dan štite od znojenja. Kada se u pola pet vratim iz škole još uvijek osjećam miris dezodoransa, kao da sam ga upravo nanijela. Thumbs up!



Loreal Studio Seide&Glanz - jedan od boljih sredstava za zaštitu kose od topline kod peglanja, ostavlja kosu zaglađenom i mekom i neće je dodatno zamastiti. Definitivno lajk, kupujem opet!

Schauma Glatt&Glossy Shampoo - kako inače stalno koristim Schauma šampone i oni zaista odgovaraju mojoj kosi, ovo je bio još samo jedan u nizu. Lijepo miriši, dobro očisti kosu. Ja zadovoljna. :)



Carrice Infinite Matt - mislim da su ovaj puder čak prestali proizvoditi haha. :D Uglavnom, bila sam jako zadovoljna, lijepo matira, dobro prekriva. Sve što tražim od pudera za odličnu cijenu (50-ak kuna). Jedino što me nakon nekog vremena počelo iritirati bio je njegov miris, ne sjećam ga se točno, ali znam da je bio prilično intenzivan. Srećom, nestaje kada puder nanesete na lice. Mislim da su mu u Catriceu već izbacili nekog nasljednika, nisam ga isprobala, ali vjerujem da je jednako dobar. :)

Maybelline Affinitone - vrlo dobar puder, kod kojeg me smeta samo nespretno pakiranje i ponekad teško doziranje jer puder zna sam od sebe početi istjecati iz pakiranja. Inače mi odgovara, dobro ujednačuje ten i nijansa mi savršeno odgovaara. Već sam nabavila novi. :)

Catrice Skin Finish puder u kamenu - ovo je bilo već drugo pakiranje koje sam potrošila do posljednjih mrvica, kao što vidite. Jako dobar puder, odlično matira kožu. Ipak, nisam ga ponovo kupila jer trenutno isporbavam essencov All about matt.


Flomar x10 sculpting waterproof - vodootporna maskara, koju sam kupila u njemačkom Duglasu, ali mislim da je ima i kod nas. Meni je bila sasvim solidna, dobra za neke dnevne lookove, samo je lagano naglašavala trepavice. Sjećam se i da se jako teško skidala, nekad sam sljedeći dan na jastučnici znala naći tragove maskare, iako sam bila sigurna da sam ju u potpunosti skinula. Zbog problema sa skidanjem ne bih ju kupila ponovo.

Essence get BIG! lashes volume curl - u početku sam bila sasvim zadovoljna, no kako je vrijeme prolazilo, ona se sve više sušila, da bi na kraju postala prava katastrofa. Slična stvar mi se dogodila i s običnom, crnom I<3EXTREME maskarom, koja se već nakon par tjedana previše osušila. Ne bih ju opet kupila.

Essence I<3EXTREME crazy volume mascara - bila je ok, kupila sam je zbog njene hvaljene sestre (koja je i meni prilično dobra) u nadi da će i ova biti slične kvalitete, no ne mogu je pretjerano hvaliti, često mi se preslikavala i ispod očiju ostavljala ružne sive mrlje:S



Playboy play it rock EdT - oke parfem, ali niša posebno. Meni svi ti Playboy parfemi slično mirišu i svi su mi nekako "na istu foru".

Avon Incandessence EdP - za razliku od prethodnog, ovaj parfem me apsolutno oborio s nogu! Ovo je moj prvi parfem iz Avona i stvarno sam ugodno iznenađena njegovom kvalitetom. Dosta dugo traje na koži i zaista predivno miriši, bilo mi je jako žao kad sam ga potrošila.

Iiiii stigli smo do kraja! Ovog puta se zaista dosta toga nakupilo...

Jeste li koristile koji od ovih proizvoda? 
Kako vas se dojmio?


Ako vam se sviđa nas blog, možete lajkati našu Facebook stranicu kako bi bili u toku s našim objavama. :)

xoxo, Nikol 

You Might Also Like

8 komentari

  1. Anonimno4/29/2014

    Bomeee ima puno proizvoda. Meni su se Niveini proizvodi za njegu lica pokazali super, od pilinga do umivalica. Dijelim mišljenje oko I <3 Extreme maskare, svi je hvale, a meni se toliko trusila da bi već nakon par sati više bilo ispod očiju nego na trepavicama:| Volim Garnier deziće tj ja sam više roll on cura, ali svakako imaju i moj glas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a da, nakupilo se... I <3 Exreme me malo razočarala, al eto, ima i drugih maskara. :) Garnier je totalno super, jedino me ovaj novi neo dezodorans razočarao... Valjda sam imala prevelika očekivanja. :/

      Izbriši
  2. Volimo iste pudere.. :) I, nisu prestali proizvoditi ovaj Catrice, kupila sam ga ponovo prije 3 tjedna.. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svašta se potrošilo. Slažem se za Garnier antiperspirant, stvarno je odličan. Nisam imala problema sa I love extreme maskarom, meni je stvarno odlična, čak bolja od crne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mije da se slažemo oko Garniera, a za I love extreme ne znam što da kažem... Možda ovisi od maskare do maskare.

      Izbriši
  4. Flormar maskaru sam imala u nevodootpornoj verziji i bila mi je izvrsna :)
    I Nivea powder touch dezić je i meni dobar, slažem se :)
    ostalo nisam koristila, pa nemam dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nevodootporna verzija zvuči dobro, možda bi mi još bolje odgovarala nego ova. :D

      Izbriši

Subscribe