New in - Rujan

17:37:00




Pogledajte što smo kupile u rujnu. :)






Boook cure! :D
Zbog raznih obaveza, blog smo na dva tjedna ostavile po strani i posvetile se malo više školi. Sad kad smo pohvatale sve to, odlučile smo se vratiti blogu i opet (više-manje) redovito pisati. Ispričavamo se zbog toga što nismo redovito pisale i nadamo se da se neće ponoviti. :)
A sad, post! :D U ovom ćemo vam postu pokazati što smo kupile u rujnu. Pa krenimo s proizvodima za njegu kose.



Ovog mjeseca, to su bili:
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Leave-in Conditioner - moj must-have proizvod. Zagladi strukturu kose i divno miriši (po čokoladi, yummy). Cijena je 25 kuna.
Schauma Fresh it Up šampon - prozviđač obećava istovremenu njegu vrhova i besprijekorno čisto tjeme. Je li to istina, saznat ćemo uskoro. Trenutno na akciji u Mülleru, pa je koštao samo 9 kuna. :)
Schauma šampon s Pro-Vitaminom B5 - sadrži vitamin B5, koji njeguje oštećenu kosu. Isprobavanje u tijeku.



Za njegu tijela, kupile smo:
Dusch das Lovely Heart i Pink Kiss gelovi za tuširanje - kupile smo ih na akciji u Mülleru, cijena je bila oko 9 kuna. Ukratko, kremasti, mirišljavi i jeftini.I lijepo zapakirani. :D
Rexona women Maximum Protection dezodorans - prilagođeno osobama koje se puno znoje, puno bolje kvatitete od ostalih sličnih proizvoda. Cijena je oko 40 kuna.



Što se lakova tiče, ovaj smo ih mjesec kupile čak 7, a to su:
Eveline 8in1 Total Action - kupila sam ga jer su s početkom škole moji nokti izgubili čvrstoću i počeli se užasno listati. Za sad djeluje, recenzija uskoro. Cijena oko 18 kuna, ako se ne varam.
p2 sand style lakovi u nijansama 010 adorable i 110 classy - super lakovi s popularnim sand efektom, puno šljokica, skidaju se relativno lako, potrebno je vaticu neko vrijeme držati na noktu, onda ide. Kupljeni su u Njemačkoj i cijena je oko euro, euro i pol.
Catrice lakovi u nijansama 600 After eight, 900 Steel my heart, 880 No snow petrol - Kvalitetni lakovi, 2 sloja potrebna za najbolji efekt. Prave jesenske boje. 900 Steel my heart ima tzv. "Brushed metal efekt" i postaje mat dok se nanese. Cijena im je na sniženju u Mülleru bila 16,90 kuna.
Moment lak u nijansi No 49 - uživo više crveno-roza, ne kao na slici. Divna ljetna boja, za malo raspoloženja u ovim tmurnim danima. Iz Offertissime, kupljen za 9 kuna.
Aveo odstranjivač laka za nokte - iako nije lak, i njega smo kupile ovaj mjesec. Cijena je 6,90 kuna i predobar je.


Nakon nekog vremena, opet sam se odlučila intenzivnije pozabaviti sa svojim licem, točnije s proširenim porama i aknama, pa sam nakupovala i hrpu stvari za tu namjenu:
Balea gel za umivanje za sužavanje pora - kako sam potrošila svoj stari gel za umivanje, kupila sam ovaj. Pročitala sam da je dobar i da bi zaista trebao sužavati pore, no to nisam baš primjetila. Solidan gel za umivanje, cijena je 16,90 kuna u dm-u.
Nivea dvofazni odstranjivač šminke - nije baš za lice al ajde. :D Pročitala sam same pohvale na račun ovog odstranjivača šminke, pa sam ga odlučila isprobati. Za sad mi se sviđa, nježan je prema očimai lijepo skida šminku. Cijena je u dm-u oko 22 kune. 
Afrodita Young&Pure tonik -
isto bi trebao sužavati pore, no ni u njegovo djelovanje nisam baš sigurna. Ne sadrži alkohol i lijepo tonizi kožu. Košta oko 35 kuna u dm-u.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit krema za lice - škicam ju još od prošle godine, a kako sam se zasitila Baleinog aqua seruma, odlučila sam ju kupiti. A i bila je akcija -15% na cjelokupnu kupovinu u dm-u, pa sam ju jednostavno morala imati haha. Cijena je oko 45 kuna.
Silverex sapun s česticama srebra - pročitala sam da radi čuda, i doista mi je pomogao. Lice mi je poslije umivanje "squeaky clean". Efekt je bio osoobito vidljiv u prvih par korištenja, no mislim da se on sada reducirao ili sam se ja jadnostavno privikla  na njega. Nastavit ću ga koristiti, pa ću saznati. Cijena je 50 kuna u odabranim ljekarnama.  


Od dekorative smo također nakupovale svašta, a tu su:
Maybelline Color Tatoo sjenilo u nijansi 65 Pink Gold - nakon hvalospjeva svih, ali apsolutno SVIH beauty blogerica, i ja sam se odlučila kupiti svoj primjerak. I nisam požalila. Zaista je fantastično, dugo drži i lijepo izgleda na očima, a to je ono što mi treba kad sam cijeli dan izvan kuće, a nemam vremena popravljati šminku. Cijena je 39,90 kuna i mislimda se zaista isplati. Razmišljam o tome da kupim još koju nijansu, no vidjet ću još.
Maybelline Affinitone tekući puder - nakon ljeta zatrebao mi je svjetilji puder, pa sam se odlučila za Maybelline Affinitone i jako mi se sviđa. Košta oko 50 kuna, ali je kvaliteta odlična. 
Essence get BIG! lashes maskare -
kupile smo ih u setu u Kozmu, gdje je bila 1+1 akcija, pa nas je jedna maskara koštala praktički 10 kuna. Odličan ulov. Usporedna recenzija uskoro.
Essence STAYS no matter what olovka za oči/sjenilo - svi znamo da je essence uveo neke nove proizvode u svoju ponudu, a ove olovke/sjenila su me posebno zainteresirale. Odlčila sam se za nijansu 07 Whipped white frosting. Čini se okej, nisam ju još dovoljno isprobala. Cijena je 22,90 kuna.
p2 ruževi u nijansama 110 Place de la Concorde i 043 Pont Neuf - dva odlična ruža, no više u recenziji koja dolazi uskoro. :) Cijena im je bila oko 2 eura.

Iii to bi bilo to.

Što ste vi kupovale ovih dana? Kako vam se sviđa naš ulov?

Hugs and kisses! :*

You Might Also Like

6 komentari

  1. Isprobala sam davno Balea zelenu čistilicu i bila mi također solidna, kao i svaki njihov proizvod, no ništa specijalno, vrijedi koliko i košta. Što se tiće Maybelline CT sjenila, ja sam također jako jako zadovoljna, a ako tražiš još koju nude nijansu, preporučam ti Permanent taupe (kojeg možeš stavit i na obrve jer je mat) i On and on bronze. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slazem se za Baleu. Permanent taupe sam i planirala kupiti, svida mi se i kako si ga koristila u ovom posljednjem tutorialu, pogledat cu i On and on bronze. :D
      Hvala ti na preporukama :*

      Izbriši
  2. Ja sam isto kupila duo pack Essence maskara! Čuvam ih za sad.
    Ne bi ti preporučila Affinitone puder, ja sam ga imala i bio mi je grozan na licu, ali to je najmanji problem, puder je čisti otrov! Malo proguglaj sastojke. Ima parabene i još dosta loših stvari, npr. Proplyene Glycol i sl. Vrlo je moguće da ti on izaziva akne..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su super maskare. :D Uff, ovo za puder ne zvuči baš dobro. :/ Meni na licu izgleda ok, a i nisam primjetila da mi se stanje nešto pogoršalo otkako ga koristim. Vidjet ću još, hvala na upozorenju. :)

      Izbriši
  3. Anonimno3/09/2014

    Moze li recenzija sampona Frehsh it up? :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe