Manahattan Powder Mat Make Up

15:19:00



Recenzija Manhattan Powder Mat
tekućeg pudera. :)









Caoo cure. :)
Zaista mi je žao, al u zadnje vrijeme ne stignemo pisati koliko bismo htjele, škola je počela i obaveze nas stižu, ali pokušat ćemo bolje organizirati vrijeme sad kad se malo "ufuramo" u sve to. Danas vam donosim recenziju Manhattan  Powder Mat Make Up-a. 

Puder dolazi u plosnatoj crnoj mat tubici, na kojoj se vidi svaki otisak prsta. Košta oko 50 kuna, što je zapravo neka niža cijena za pudere.Na vrhu ima mali otvor kroz koji izlazi proizvod, dovoljno malen da se može precizno dozirati.
Evo i popis sastojaka. Pogledala sam na Cosdna stranici sastojke (nisam prije za nju znala, odličan članak na Dear Skin blogu) i tamo su samo je Aluminum Starch Octenylsuccinate označen kao štetan. Ostavljam vama na procjenu, ja se ne kužim u to naročito. :D

Noo prijeđimo mi na ono glavno, puder! :D Struktura je izrazito gusta, više podsjeća na one mousse podere nego na tekući puder. Meni je nijansa koju sam kupila, a to je 80 sand pretamna, to jest nije, al mi nekako ne paše ta njegova struktura, totalno mi se skuži na licu i baš je težak. Moje lice izgleda totalno "zažbukano" kad ga nanesem. Ponekad ga pomiješam s običnom kremom i nanesem takvog, kao neku toniranu kremu, jer mi ovakav kakav je jednostavno ne paše.

Dobra je strana definitivno prekrivanje i odlično matiranje, no to mi ništa ne znači jer mi ističe suhe dijelove lica. 

Malo mi je čudna boja ruka na slikama, al koncentrirajte se na moć prekrivanja, fotić opet nije baš raspoložen. :D Uglavnom, ja ga nebih ponovo kupila. Za moj tip kože puder je nažalost totalni promašaj, ali vjerujem da bi nekome s masnom kožom bolje odgovarao. Toliko od mene. :)

Imate li ovaj puder u svojoj kolekciji? Kako vam se čini?

Naša Facebook stranica

Do čitanja, pusicee :*




You Might Also Like

6 komentari

  1. Ja imam ovaj puder i to baš u istoj nijasni, 80 sand. Inače ne koristim toliko pudere, a i lice mi je u zadnje vrijeme sasvim okej tako da samo BB kreme koristim.

    Što se tiče ovog pudera, nikad ga i nisam stavljala na cijelo lice, i stvarno je ono i meni pretežak. Ne vjerujem da ću kupiti novu tubu ako i ovaj potrošim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje je lice malo problematičnije, pa mi ipak treba dobro prekrivanje, no ovaj mi je puder ipak malo pretežak. :/

      Izbriši
  2. ovaj puder je odlican za osobe s masnom i mjesovitom kožom(koju ja imam) i potrebno ga je jako malo,stoji cijeli dan i sve nijanse su malo tamnije,evo ja osobno koristim najtamniju jer sam jako tamna osoba hahah al sve pohvale...mislim da bi tebi ili nekome sa suhim dijelovima bolje pasao endless stay ili kako se vec zove...ima i clearface verija,taj je isto odlican...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i mislila, moj je propust što nisam pazila na to. Pošto mi se lice često zamasti po čelu i slično, mislila sam da bi mi dobro došlo još matiranja, al ovo mi je očito previše. :/ Hvala ti na prijedlozima, već jedno vrijeme škicam taj endless stay. :D

      Izbriši
  3. Ne znam zašto, ali uvijek sam izbjegavala Manhattan pudere. I po ovom što si navela čini mi se da za moju suhu kožu nije nikako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se čini da je tako, no vjerujem da imaju dobrih pudera za suhu kožu, evo Mirna nam preporuča endless stay. :)

      Izbriši

Subscribe