H&M haul

12:46:00

            Hej cure :)

Prije nekoliko dana ponovo sam, nakon dugo vremena, otišla u shopping. U Graz, grad u Austriji. Čini mi se da su tamo cijene jeftinije nego kod nas, a da ne govorim o izboru... Moj najdraži shopping-centar u Grazu je Center West i to zato, jer se u njemu nalazi jedan od najvećih H&M dućana koje sam ikad vidjela. Otkako odlazimo u shopping u Austriju, H&M je postao moj najdraži dućan. <3 



Imaju predivna sniženja, još ljepši izbor i, što je najvažnije, kvalitetnu odjeću. Dok odemo tamo, jedno 4-5 sati provedemo u H&M-u i opremljene smo za sljedećih šest mjeseci. :D
Uglavnom, opet se našlo puno, puno stvari koje sam kupila. Sve na sniženju, naravno. Točnih se cijena nažalost ne sjećam, ali sve su oko 5-7-10 eura. Ako se koje cijene sjetim, napisat ću to. :) Daaakle, kerenimo s košuljicama. U zadnje ih vrijeme totalno obožavam, jednostavno se kombiniraju i dobro izgledaju. U H&M-u sam ih kupila nekoliko.
Ovo je jedna preslatka košuljica, savršena za ljeto. Njezinu cijenu znam, koštala je 5€, što je zaista malo za ovako divnu stvarčicu. Jako mi se sviđa jer ju je lako kombinirati s trapericama, šorcom i slično. Može se isfurati i na bussinnes i na neki casual način. :)
Ova je košuljica zapravo ista kao i prethodna, samo je drugi dezen i materijal. Nju sam kupila u Zagrebu, ali sam ju ubacila u ovaj haul. Ona je koštala 50 kuna (tolko o razlici u cijeni). Kao i prethodna, odmah mi se jako dopala.
Opet jedna divna kosuljica. Boja je nekakva sivkasto-plava i po sebi ima sitne bijele točkice. Inače je kupljena na dječjem odjelu, veličina 170+. Bila sam jako sretna dok sam ju uspjela navući na sebe, haha. :D
Ova je najsvečanija od sviju, zbog mateijala i kroja. Mislim da ću ju više nosit na neke službenije stvari ili za van, uz šorc. Kopčanje je skriveno, a meni su se jako dopali zlatni gumbici na rukavima.
Iiii prelazimo na haljinice. Mami sam obznanila da mi fali laganih ljetnih haljinica, pa mi ih je pristala kupiti, jej! :D Ovo je jedna obična bijela pamučna haljinica. Nosit ću je na neke šetnje ili na kavu s frendicama.
Ova mi se haljinica dopala zbog boje i ombre efekta na domnjem djelu. Makra sam inače htjela bijelo-plavu, kako nije bilo mog broja, odlučila sam se za ovu i nisam požalila. Lijepo stoji, a i svida mi se što je prednji dio nešto kraći od stražnjeg.
Iiii još jedna. Ova mi se haljinica jako svidjela, volim prugice i otvorena leđa, a ona ima oboje. :D Točne se cijene ne sjećam.
Opet prugice. Ova je nešto uža od prethodnih i lijepo naglasava obline. Na lutki se to bas ne vidi i malo čudno izgleda kad nema noge, al eto. Haljinica je divna, zbog crnig rombova koji se nalaze sa strane stvara se iluzija mršavosti. Jako mi se svida i vjerojatno ću je odjenuti za neki izlazak ili nešto slično.
Ova je haljina nešto više bussines-like, ali sam ju morala uzeti zbog boje. Izgleda preludo. Mislim da ću je nositi u školu kad bude vruće. Inače je isto kupljena u Zagrebu i to po cijeni od samo 100 kuna.
Kupila sam i ovaj sako, boja je nekakva bež, a kroj je strukiran. Inače se najprije svidio mojoj mami, ali je njoj bio premali, pa ga je dala meni. Hah, od viška glava ne boli. :D
Falilo mi je i šorceva, imam dosta traper, ali mi fali ovako običnih pa sam kupila dva. Jedan bijeli i jedan s plavim prugicama. Već vidim da ću ih puno nositi ovog ljeta. :)
Na odjelu s modnim dodatcima zaljubila sam se u ovu preeedivnu torbu. <3 Zaista je fantastična, a i trebala mi je jedna veća torba. Sve ostale koje imam su veličine A4 bilježnice ili manje, pa je ova pravo osvježenje. Zbog boje ju je lako isfurati, pa ću je nostiti na svašta. Mislim da je cijena bila oko 20€. Očito je taj dan bio neki dan za torbe, jer smo ih kupili još nekoliko. Među njima i bijela šljiokasta pismo torbica. Mala i neupadljiva, prikladna za izlaske. Yay!
Iiiiii za kraj, apsolutni pobjednici, ovi clutchevi s animal pritnom. Prava točka na i svakom outfitu. Zaista mi se sviđaju, a svidjela mi se i cijena, 5€ svaki. Sitnica!

Eto, to bi bilo to od mog veeelikog shoppinga.

Kako vam se svidaju stvari koje sam kupila? Gdje vi najradije kupujete? Svidaju li vam se ovakve vrste postova ili su vam bezveze?
Pozdrav do sljedećeg puta :)

Pusiceee :*

You Might Also Like

2 komentari

  1. Super stvarčice. Ona pink haljina je odlična. I sako. I plavo-siva košulja... Ma sve! :)

    OdgovoriIzbriši

Subscribe